שלום,
אני הורדתי UTORRENT ואני רוצה להוריד HDMOVIES אבל המהירות איטית גג 60 וזה ממש מתנדנד,ושעשיתי בדיקת מהירות זה נכשל ברוחב פס ,למה?
יש לי ראוטר שך level one ,תודה רבה רבה לעוזרים.
|
|
הפורטים פתוחים?
איזה טורנט אתה מנסה להוריד?
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אני מנסה להוריד סרטי HD למשל deja vu 720 hd , תראה לי לגבי הפורטים אני לא יודע אם הם פתוחים או לא , זה נתקע לי בבדיקת רוחב פס מהירות , הרי שהתקנתי את הutorrent זה מראה הרץ בדיקה , ובבידקה יש שני חלקים חלק עליון וחלק תחתון בחלק התחתון עבד בחלק העליון נכשל ( בחלק העליון איפה שצריך לבחור מדינה ), מה ניתן לעשות ?
ואיזה פורטים צריך לפתוח בראוטר LEVEL ONE אשמח שתראה לי כיצד .
מה המהירות גלישה שלך?
לך לSPEEDTEST.COM
ותגיד מהי מהירות ההורדה שלך.
קודם כל כנס לפה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=535231
תגדיר לפי המהירות שלך ופתח פורטים לפי המדריך..
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=530307
פה הוא מסביר יותר על פתיחת פורטים...
מבחינת בחירת הטורנטים אתה צריך את הטורנטים בעלי הכי הרבה סידים [משתפים] להגיע למהירות גבוהה ואף מקסימלית...
ככל שיהיו יותר ליצ'ים הם יקחו לך מהמהירות הורדה ויגדילו לך את מהירות העלאה שלך...
טורנטים ישנים לרוב יהיו איטיים...
ד"א עדיף להוריד מטראקררים מחול בקליינט הביתי מהלילה [אני מדבר על 2~3 לפנות בוקר] עד בערך 3 4 בצהריים ב12 שעות אלו המהירות הם מקסימליות לרוב...
נערך לאחרונה על ידי xxxavivxxx7; 03-06-2010 בשעה 20:44.
אחי תודה רבה לשניכם , לגבי האתר הפרטים הם :
DOWNLOAD :
2.97 MB/S
UPLOAD:
0.10MB/S
PING :
104MS
דר"כ מזה 104 ping זה טוב לקאונטר סטרייק , זה אומר לאגים גבוהים מדי ? איך אפשר להוריד פינג ?
, ולגבי הפורט , לא תוכל להגיד לי בבקשה רק איפה להכניס בהגדרות של הראוטר Level one ואיזה מספר פורט לפתוח , כי ראיתי שיש לי פורט רנדומלי .
תודה רבה.
נ.ב יש לי utorrent 2.2 גירסה חדשה ובתמונות יש דברים שונים של גירסה ישנה , תוכלו להסביר לי על החדשה ? תודה.
1) מה שרשום שם יעבוד בדיוק אותו הדבר עם הגירסה שלך, אין לך מה לדאוג.
2) איפה בדקת את המהירות הורדת והעלאה? בspeedtest הפינג קשור במיקום של הסרבר. ככל שאתה בוחר אחד שיותר קרוב לבית שלך, ככה הפינג יותר נמוך. כשאתה עושה באת הבדיקה של מהירות הורד והעאה אתה אמור לסגור את כל התוכנות שלוקחות רוחב פס (אימיול, יוטורנט, מסנג'ר, סטים וכדומה) ואז לבדוק.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תבדוק את המודם שלך אם הוא חם..
אם הוא חם אז תנתק אותו, תחכה 5 דקות ותדליק
(אני בדקתי בSPEED TEST והמהירות הורדה שלי הייתה 1.5MB ולאחר שכיביתי והדלקתי ת'מודם הוא היה 5.5MB עם אותם תוכניות שרצות על המחשב)
כן אבל איך אני מחשב את מהירות העלאה מקסימלית אם יש ליע 0.10 MB/S ודר"כ יש לי אינטרנט של הוט 3 MB/S הורדה על הוט לא עפי האתר.
תעזרו לי לחשב את אלה בבקשה.
ודר"כ הרטיו שלי בחרא בטורנט ליץ שלחו לי הודעה שעוד 5 ימים זה נסגר אוטומטי איך לעזאזאל אני אמור לעלות את הרטיו זה בקושי העלאה לי 32 מגה ביט לעומת 8 גיגה הורדה , בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה שיסגר לי המשתמש .
אני אדאג לך ל8 גיגה דרך טרמינל..
זה מהסן שליי...
devilangle@windowslive.com