קשרה של מכבי חיפה ונבחרת ישראל לא נלחץ ממסע הרכש של התל אביביות: "גם בעידן הגלאקטיקוס של מכבי אנחנו זכינו באליפות"
אחרי שתי תבוסות במסע משחקי ההכנה בדרום אמריקה, נחתו היום (רביעי) שחקני נבחרת ישראל בארץ. אחד מהם, ליאור רפאלוב, התראיין הערב לתכנית הספורט של רדיו ת"א, רדיו חיפה, רדיו דרום וקול הים האדום בשיתוף ערוץ הספורט. במהלך הדברים התייחס הקשר ליכולת של הכחולים-לבנים, אבל את הטוב הוא שמר לסוף, כשדיבר על קבוצתו שלו - מכבי חיפה - ועל יריבותיה בצמרת ליגת העל.
![]()
"מכבי והפועל תל אביב משתוללות, אבל זה לא אומר שהכול יתחבר להן ושהן יפרקו את הליגה", אמר רפאלוב, "גם בעידן הגלאקטיקוס של מכבי אנחנו זכינו באליפות". הקשר סיפר על התחושות אחרי איבוד התואר להפועל בדקה ה-92: "מהרגע שאיבדנו את התואר, אני מחכה להזדמנות לכפר".
"אני מאחל לכל קבוצה שיהיה לה את יניב קטן או את ג'ון קולמה, שאני מאוד מקווה שיישאר בקבוצה", הוסיף רפאלוב, "הוא מאוד חיוני למערכת שלנו ובמשחק האחרון חסרונו הורגש. אני מאמין שתהיה לנו קבוצה טובה ולא משנה מי יגיע. אני מקווה שהשחקנים שצפויים לעזוב יישארו, דקל עצמו אמר שהסיכויים שהוא יישאר נמוכים. יהיה קשה להביא שחקן ברמה שלו".







ציטוט ההודעה








