שלום,
אני חדש במייפל ואני רוצה לדעת איך לעשות כסף ברמות הנמוכות ובאיזה עולם להתחיל ובאיזה עבודה לבחור מה אתם הייתם ממליצים לי???
נ.ב
לא יודע אם זה קשור אבל אני יודע אנגלית שוטפת..(גרתי 3 שנים באמריקה)
שלום,
אני חדש במייפל ואני רוצה לדעת איך לעשות כסף ברמות הנמוכות ובאיזה עולם להתחיל ובאיזה עבודה לבחור מה אתם הייתם ממליצים לי???
נ.ב
לא יודע אם זה קשור אבל אני יודע אנגלית שוטפת..(גרתי 3 שנים באמריקה)
|
|
תלך על קוסמים הם עולים הכי פחות כסף ןתלך כל כהן כי הוא יכול לעשות כסף בקלות
באיזה עולם להתחיל???
וגם,איך אני עושה כסף?
כדאי שתתחיל בברה, כשתגיע לרמה 30 תתחיל לעשות נ'טים (נוב טריידים).
עדיף לך ברה, דמטוס הכי יוקרתית (אני חושב),
ברמה 40 תעשה נוב טרייד כי ברמה 36 יש לך משימה של סקרול שתוכל למכור אותו בהרבה כסף.
כמו שכולם אמרו לך לברה D:
גם אני שם ואם תפתח שחקן אז צוסיף אןתי לBUDDY קוראים לי AranX7
לך לסקאניה או ברה או ווינדיה, כסף זה לעשות נוב טריידים (לקנות בזול למכור בזול) אבל זה שאתה קצת תשחק ותמכור לבד אתה תבין את העיקרון אם אתה צריך עזרה עם מחירים יש לנו את התת-פורום מכירה וקנייה (:
זהו חזי החזרזיר והוא על סמים קשים!
בקשר לעולמות .
SCANIA / BERA
בקשר לעבודה .
תבחר לפי דעתי קוסם . - מוריד יחסית הרבה בעבודה ראשונה , צריך רק כסף ל MP .
בקשר לכסף .
תשיג 500K ~ 1M - < תבקש ב FM מאנשים קצת כסף .
תלך ל Kerning City לאמצע העיר בערך CH 1 תמיד יש שם אנשים .
תכתוב B > Overall DEX 10% .
תקנה ב 0MESOS - 1M
תמכור ב FM ב 1.7M + שיהיה לך 50M תעבור לעשות נ"ט ב FM .
בהצלחה (:
תקרא מדריכים זה רק יעזור לך![]()
מנהל פורום סקרים לשעבר,פרשתי!
------------------------------------------------------
חחחחחח ברה... תראה יש לך שתי אפשרויות:
העולם הכי סוס וטוב והא סקאניה מבחינה של כסף וכאלה הוא הנקודת 0 של כל הכספים. רק מה לא טוב? הקבה האקרים הרבה נובים (כי לא יודעים איפה להתחיל) הרבה אנשים וזהלאגים וכאלה. ברואה- עולם נחמד עומד על סף טוב של כסף ויש שם דברים בזול שזה נחמד דווקא-3מיל סטילי 9 מיל אילבי וכאלה... מה לא טוב? קצת מדי אנשים-לא תמיד תמצא את מה שאתה רוצה מהר, קשה לעשות נוב טרייד כי אין הרבה נובים- כל מי שנוב מתחיל כנוב ועולה לפחות עד רמה 35... אין שם הרבה 20 של תקופה ארוכה... ויש אפשרות שלישית שאני לא ממליץ וזה קהיני. אוקיי זה שרת הכל על מינימוום... עצה שלי-אם תהיה עשיר מאוד-תקנה NX ותעבור לקהיני ושם תהיה פרו כי הכל שם בסופר זול. אה וכסף? תראה תמדריך שלי שבחתימה VVVVVVV