תעבירו ישר לדקה 6...
איך איך יש לו סחיבה כזאת??
מה עושה אותה כזאת?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wv8NkBenmqk&feature=player_embedded"]YouTube- How to: Setting up a Hookah[/ame]
תעבירו ישר לדקה 6...
איך איך יש לו סחיבה כזאת??
מה עושה אותה כזאת?
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=wv8NkBenmqk&feature=player_embedded"]YouTube- How to: Setting up a Hookah[/ame]
נערך לאחרונה על ידי Pasiflora; 03-06-2010 בשעה 21:34.
|
|
תביא סירטון אחיובטח אתה רוןאהנ משהו של אמריקה שם יש גחלים יותר טובים וראשים יותר טובים והם מבינים בזה יותר
חתימתך עברה את חוקי החתימות, אנא קראת את החוקים.
הנה אחי שכחתי חחח..
וסתכל רואים את כל הדברים שיש לו אחי
כמו שאמרתי,ראש שאין בארץ,גחלים שאין בארץ(לא שזה בעיה לעשות כאלה ),נרגילה שיש אולי 10 כאלה בכל הארץ Khalil mammon נרגילה מצירת סוסה סוחבת ביותר
שומע אחי אם תשים לב יש לו צינור מצרי לא?
מה שאמרת שלא טוב,ועוד משו למה הוא שם איזה 4 גחלים על הראש?
וכמה נרגילה כזאת צריכה לעלות?
נערך לאחרונה על ידי Pasiflora; 03-06-2010 בשעה 21:47.
צינור סורי אני חושב וזה לא משנה אחי אי אפשר לשתוף אותם הם סתם יקרים ולא שווים אחרי שבועיםי לא כיף לעשן....
4 גחלים זה מוציא מלא עשן וזה גחלים הכי טובים שמים כמה על ראש רק באמריקה סעמק!!!!!
אני משתמש בשתי גחלים של אחלה שהם קטנים יחסית לרגילים הם בערך 2 שליש מגחל רגיל ואז לא חונק והרבה עשן...
במלך הנרגילות ביפו הוא הביא 5 כאלה והם נבלעו אחרי שבוע פחות אפילו ואני זוכר מישהו פירזסם שהוא הוריד אותו לסביבות 140
אההה
ורגע למה אתה לא משתמש בגחלי לימון האלה?
יש לי פקאט עץ לימון ופקאט אחלה מהעץ לימון אני מוכר לילדים בחבילות אני משתמש באחלה כי אני אוהב יותר 2 על ראש הם נדלקים יותר מהר ויש יותר עשן ואין חנק אני קונה 2 פקאטים כי אחי עבד בגואה יש לי הנחות לפקאטים ואני מוכר רולרים אבל עץ לימון גם טוב
אהה הבנתי אחי וזה טוב לשים 2 גחלים על הראש?
או שרק פחמים של מנגל שמים ככה יותר מאחד?
אחי זה גחלי אחלה הם קנטים סתכל http://www.mynargila.co.il/Uploads/Catalog/881980.gif
עץ לימון סופר סטאר פגאסוס ואלה גחל אחד .... שתיהם זה יחניק אותך אחושרמוטה ואחלה 2 לא מחניקים הם מוציאים מלא
זה פשוט נרגילה סורית סוסה ביותר הוא עושה ראש כמו שצריך ושם גחלים של מנגל , רואים שהוא מבין בנרגילות , אתה רוצה ככה תביא נרגילה מחול או מהערבים סורית תעשה ראש כמו שצריך תגזור תטעם לחתיכות קטנות קטנות גחלים של מנגל שים 2 - 3 לא גדולים מידי באמצע .. בראש תעשה מלא חורים באמצע ובצד כמה לאיוורור גדולים .
ניסיתי וזה בן זונה
הסחיבה זה לא בגלל הראש, הראש סתם מעוצב בצורה שלא יירד מיץ לתוך הנרגילה.
כל הקטע שלבחור בסרטון היה טבק טרי (אפשר לראות שהוא לא ייבש) ושהוא שם 3 גיחלים על הראש.
לך קנה טבק במשקל (ותבקש שיהיה הרבה מיץ, שהוא יתן לך את הטבק מהתחתית) ותקנה גיחלים של עץ קוקוס ותראה שגם לך הנרגילה תסחוב (אלא אם כן יש לך בריחות אוויר בנרגילה)
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
זאת מצרית נראה לי.. ולזה שמעלי בטח שכן אבל לגבי הגחלים האלה אני לא יודע אם יש או אם יש בכלל הבדל בין מה שיש בארץ..
ולגבי הראש אני יודע שיש את זה בחנות בהרצליה של האתר nargilot.co.il