בנושא מכירתו של ברק יצחקי, במסגרת החוזה של החלוץ עם בית"ר ירושלים סוכם כי אם יעבור לשחק בקבוצה בחו"ל הוא יקבל 20 אחוז מסכום ההעברה שתקבל בית"ר עבורו. במ"ומ שמתקיים לאחרונה בין בית"ר להפועל ומכבי ת"א, יצחקי ביקש מיו"ר הקבוצה קורנפיין לקבל גם בעסקה שכזו 20 אחוז מדמי ההעברה.
בבית"ר אומרים כי על פי הסיכום בין הצדדים, סכום כזה ישולם רק אם ימכר השחקן לחו"ל. עדיין לא ברור אם המחלוקת הזאת תמנע את העברתו של יצחקי לאחת מהקבוצות בישראל, כשהיו"ר קורנפייין עדיין מנסה להוציא את הסכום המירבי עבורו בשל מצבה הכלכלי הרעוע של בית"ר.
שחקן נוסף שהיה אמור להיות אחד מהמלפפונים החמים של הקיץ הוא אבירם ברוכיאן, שנאלץ לעבור ניתוח בברכו לקראת סיום העונה, מה שבוודאי מונע ממנו לעבור לקבוצה אחרת, בארץ או בחו"ל.
על עזיבתו הצפויה של חברו לקבוצה, ברק יצחקי: "אני מקווה שברק לא יעזוב וישאר איתנו. אם לא תהיה ברירה הוא ייאלץ לעזוב בגלל הקשיים הכלכליים של הקבוצה. אני יודע שהוא מאוד רוצה להישאר, אבל זה לא תלוי רק בו. כולם צריכים לדעת שאם ברק יצטרך לעזוב הוא יעזוב כגיבור בית"ר ירושלים, ככה אני קורא לזה, כי הוא למעשה מציל את הקבוצה ומרים את המועדון מעל פני המים כי הכסף שייכנס מעזיבה שלו, יחזיק את בית"ר".
קרדיט לONE
http://one.co.il/Article/159493.html

ציטוט ההודעה