תראו אני רוצה להוריד תקובץ CAPATCHAKILLER PROFILES וזה מהאתר שם ולהרבה קבצים יש שם סיסמא אז השאלה שלי עם מישהו יודע תסיסמא של הקבצים שם
תראו אני רוצה להוריד תקובץ CAPATCHAKILLER PROFILES וזה מהאתר שם ולהרבה קבצים יש שם סיסמא אז השאלה שלי עם מישהו יודע תסיסמא של הקבצים שם
|
|
סוד...
כמו שאתה תמיד אומר.
אתה רואה איך אתה בוכה פה ומתחנן לקצת עזרה.
כשאני רוצה קצת עזרה ממך בפרטי אתה מסנן, על כזה בן אדם אומרים שהוא חרא של בן אדם.
לא עוזר, אבל מבקש שיעזרו לו.
פשוט גועל של בן אדם, אני מתערב שאין לך חברים, יושב כל היום מול המחשב ומתעסק בפריצות..
בהצלחה בחיים שלך, עם היחס שלך לא תגיע רחוק![]()
אחי אני יכול לעזור לך בדברים ספציפיים מה שאתה מבקש זה מוגזם
מה מוגזם?!
תתאר לעצמך, ואתה יודע גם, שלפני כמה ימים בדיוק היית כמוני.
לא ידעת כלום ורצית רק ללמוד.
אני רוצה רק כיוון להתחלה, בכלל עוד אין לי את התוכנה על הפאקינג מחשב, איך אני אמור להתחיל אפילו?
ממה אני אמור להתחיל? MEGA UPLOAD ? אייסקיו?? אני מחפש מדריכים ולא מוצא..
מאיפה אני אמור להביא רשימות פרוקסי וקומבו? אני אפילו לא יודע מה זה..
באמת גבר, קצת התחשבות, בעיקר אחרי שאתה עברת את זה לפני כמה ימים ואתה עוד בהתלהבות של הפריצות ואני לא יודע כלום \=
אחי לפני כמה ימים ידעתי בדיוק מה שאני יודע היום רק הצלחתי גם לסטים ותשמע אני גם התחלתי מכלום ממש כלום ממדריכים פה בפורום אטרף לפריצה לסיסמאות סקס כנס לשם ותוריד את אחת התוכנות תפרוץ כמה אתרים ותעבור הלאה לאט לאט תבין לבד תעיקרון
אתה יכול לפחות להביא לי הורדה של קאפצ'ה?
תריבו בפרטי..
ומי שיודע מה הסיסמה אני אשמח אם תשלחו לי בפרטי.
למה שמישהו שישב שבועיים עם JTR ופרץ את הקובץ ראר הזה פשוט יתן לך את הסיסמא...
רוצה אותה תוריד JTR מפה: http://www.openwall.com/john/
ותקרא קצת מדריכים עליה בגוגל (אני בטוח שאתה יודע לחפש לבד) ועוד חודש אחרי שתבין איך משתמשים בה תנסה לפרוץ את הרארים האלו..
אגב אני יכול להגיד לך שיש בזה את המילה only
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update