סהר: אם אחזור לארץ, הפועל זאת באמת הצעה טובה חלוץ אספניול שב לצבא כדי לערוך טירונות וסיפר: "מעדיף להישאר באספניול, הבנתי שמאוד רוצים אותי שם", על החזרה לצה"ל: "המטרה להיות כמו כולם"
שחקנה של אספניול הספרדית ונבחרת ישראל, בן סהר, חזר היום (ראשון) לשירות צבאי והתייצב בבקו"ם בתל השומר כדי לשוב לשירותו אותו נאלץ לקטוע מספר פעמים בעקבות שהותו בחו"ל.
סהר, שעבר בגיל צעיר לצ'לסי ומשם הספיק לעבור גם לק.פ.ר, שפילד וונסדי, דה חראפשחאפ וכאמור אספניול, הגיע כדי לערוך טירונות של שבועיים וחצי.
עם חזרתו לצבא, אמר בן סהר: ”התגייסתי לפני חצי שנה והיום אני בא לטירונות של שבועיים וחצי. המטרה היא להיות כמו כולם, אני שמח מאוד לבוא ולעשות את השירות, לתרום כמה שאני יכול וליהנות מזה".
על המשחק במדי הנבחרת הצעירה שהפסידה לשבדיה אמר: "סיימנו את המשחק מול שבדיה שמאוד רצינו לנצח. חבל שלא הצלחנו במשימה הזאת, אני אישית מרגיש מאוד בנוח עם מוטי, בעיניי הוא מאמן מצויין וחבר אבל לא אני זה שמחליט אלא ההתאחדות.
כל הנבחרת מאוד אוהבת אותו רצינו לנצח גם בשבילו. כל עוד שאני יכול אני רוצה להישאר באירופה אבל לא בכל מחיר. יש כאלה שאומרים שהייתי על הספסל כל העונה אבל האנשים האלה לא ראו את כל המשחקים. אני שיחקתי ב-24 משחקים אבל זה לא מספיק כי השנה אני רוצה לשחק יותר".
לגבי הפועל הוסיף: "בינתיים אני רוצה לבדוק את כל האפשרויות שיש. אם זה יהיה בארץ אז הפועל זאת באמת הצעה טובה. לגבי ההצעה מאנגליה אלא רק שמועות בינתיים. עוד לא קיבלתי שום הצעה והרצון שלי הוא להישאר באספניול. אני יודע שמאוד רוצים אותי שם. כשאני אחזור לספרד אני אדבר עם המאמן ואראה מה התכניות שלו לגבי לשנה הבאה".
דעה אישית: כל הכבוד לבן סהר שכל פעם שהוא בארץ הוא משרת בצה"ל.
בנוסף לכך, הייתי שמח מאוד לראות אותו בהפועל ת"א.
http://www.one.co.il/Article/159609.html




ציטוט ההודעה





