call of duty מאז ומתמיד היתה אצלי בראש משחקי היריות מה חסר בא יש לה איכות טובה הרגשה אמיתית ויותר מכל הנאה!!
call of duty mw2 הוא משחק שכבש הרבה ''גיימרים'' אני חושב שזהו המשחק יריות הכי מעניין תחושתי ומהנה בעולם מה אתם חושבים עליו?
דיון מהנה![]()
call of duty מאז ומתמיד היתה אצלי בראש משחקי היריות מה חסר בא יש לה איכות טובה הרגשה אמיתית ויותר מכל הנאה!!
call of duty mw2 הוא משחק שכבש הרבה ''גיימרים'' אני חושב שזהו המשחק יריות הכי מעניין תחושתי ומהנה בעולם מה אתם חושבים עליו?
דיון מהנה![]()
|
|
אחי, battlefield bad company 2 לוקח אותו כמו כלום, call of duty MW 2 נראה כמו מריו לידו. או לפחות זאתי היא דעתי. למרות שהוא באמת אחד המשחקים. לדעתי הדיון לא כל כך רלוונטי משום שברור שכולם פה יגידו שהמשחק אדיר ומצוין. ובעתיד, תן ככה איזה סיקור קטן שיעשה אתה זה יותר מענין, לפי דעתי.
באמת לbbc2 יש גרפיקה בהרבה יותר יפה משל mw2 לדעתי bbc2 יותר טוב.
אני לא שיחקתי בזה כי המחשב הטיפש שלי לא לא נותן לי אבל שיחקתי אצל חבר וכן משחק שווה בהחלט
דבר ראישון שאלו אותכם כאן על MW2 ולא על BBC2, דברו לנושא
דבר שני זה שני משחקים שונים לגמרי שאי אפשר להשוות בניהם
חוץ מזה ששניהם משחקי FPS אין בניהם שום דבר משותף
ולעניין: לדעתי MW2 זה אחד המשחקי הרשת הכי טובים שיצו עד היום בדרך כלל נימאס לי ממשחק אחד ואני עובר אבל לא יודע למה מאז שMW2 יצא אני לא מפסיק להעביר איתו תזמן
משחק אדיר עם מולטי פלייר מצויין וסינגל פלייר מעניין מאוד הגראפיקה של המשחק שואפת לאמיתי והפרטים במיוחד של הנשקים כול כך אמיתים שמרגישים שבאמת נמצאים בשדה הקרב לא פלא שהמשחק עבר במכירות אפילו את הסרט אווטאר משחק 10 עם השקעה מטורפת
המשחק COD MW2 באמת מעולה, אבל אני חושב שהוא פשוט לא שובר גבולות. סינגל תותח באמת, מולטי, מושקע, יפה ואהבתי. אבל אחרי כמה זמן זה פשוט לא מעניין. לכן לפי דעתי COD MW2 שווה הורדה אבל, זה הכול.
אני חרשתי על המולטי כן...
אבל עם הזמן הבנתי שיש בעייה אחת ענקית שהורסת הכללל
כל פעם שמישהו הרג אותי עם MATOL/LAST STAND/MARTYDOOM וכל החרא הנובי הזה התעצבנתי שאין איזו שהיא דרך להעיף אותו.
סבבה אי אפשר להעיף אני מבין יש גם כאלה שרוצים לשחק
אבל מה אם אני יוצא מהמשחק ומנסה למצוא סרבר אחר זה מכניס אותי לאותו אחד
אין בעייה אני יוצא מהמפה הזאת מנסה לעבור למוד אחר (חוץ מTDM) אי אפשר! למה?
קודם כל שעה עד שזה מוצא משחק וגם כשזה מוצא משחק אחרי שעה אי אפשר לשחק מרוב לאגים.
אין בעייה בלעתי את כל אלה אבל יש גם בעיות של "STEAM CONNECT FAILED" או איזה הודעה אחרת שאני אף פעם לא טרחתי לקרוא כי הם מפני אותך לאתר לתמיכה.(וזה לא רק אצלי בדוק)
בנוסף חוץ מזה גם יש למשחק חברה סחטנית
קניתי את המשחק ב 220 שקל (שזה זול יחסית לכמה שהוא עלה אז) ועכשיו שהם מוציאים חבילת הרחבה של כמה מודים מחורבנים וכמה מפות שבינהם חלק מהמפות האגדיות של המשחק הקודם הם לא יכולים לתת את זה אלא הם מבקשים מחיר מופקע של 15 דולר. שיקפצו לי
מבחינת המשחקיות עצמה המשחק קרוב לשלמות... הרובים יפים ורבים הגרפיקה לא רעה המון אקשן ובלאגן. אם היה אפשר למצוא סרבר של HC זה היה חלום
הגעתי למסקנה שכל אלה הם בעייה אחת ענקית שנקראת IWNET
אם זה לא היה אז היה את האפשרות של DEDICATED ששם אתה בוחר לאיזה סרבר להכנס, היו אדמינים שהיו יכולים לקבוא את חוקי המשחק
ולא היו בעיות של PARTY NO LONGER AVAILABLE
ועובדה שבCOD החדש למדו את זה וחזרו להשתמש בשיטה הישנה והטובה של הDEDICATED
נערך לאחרונה על ידי Maryum375; 07-06-2010 בשעה 05:11.