אוקיי זה דבר שאותי אישית מאוד הרגיז ואני מקווה שזה יעזור לכמה שיותר אנשים פה
מי שעוד לא הבין במה מדובר, בדרך כלל אחרי שאתה פותח בקבוק קולה (של 1.5 ליטר) הכל טוב ויפה, בתחילת הבקבוק אתה שותה, נהנה, מכניס חזרה למקרר.
מוציא שוב, שותה, נהנה מכניס חזרה למקרר.
עד שמגיעים בערך לקצת אחרי חצי הבקבוק ואז אווווווווווווווווו פה מגיעה הבעיה.
אתה מוציא את הבבוק מהמקרר ואתה רואה אדים מרגיזים כאלה, כבר מתבאס.
אחרי זה אתה פותח את הבקבוק אבל צלילי ה טסססססססססססססססס האהובים לא מגיעים
אתה מוזג קולה ומגלה שאין יותר קולה, יש מיץ קולה בטעם כרמל, ואז יש לך להקיא במקרה הטוב.
עד עכשיו הצגתי את הבעיה, ועכשיו לפתרון.
הפתרון הוא פשוט מאוד, ברגע שאתה מגיע למצב של חצי בקבוק +- אתה לא מכניס יותר את הבקבוק למקרר! שמור אותו על השיש\ בחדר לא משנה איפה העיקר לא במקרר!
FAQ:
Q: אבל אני אוהב את הקולה שלי קרה מה זה אל תכניס למקרר
A: תשים קרח, וחכה 5 שניות. אותו הטעם עם יותר גזים!
זכור! ככל שהכוס יותר גדולה וכמות הקולה גדולה יותר ככה הטעם לוואי מהמים של הקרח פחות יורגש!
כמו כן יש לסגור את הפקק היטב למניעת דליפת גזים מיותרת!
שיהיה לכולנו לרוויה!