שם המשחק: EMPIRUM
קישור:
www.empirumonline.com
מטרת המשחק: תחרות מול משתמשים[שחקנים וחברים] אחרים, ניהול אימפריה, קרבות, בריתות, כלכלה.
תיאור המשחק: אתה יכול לבחור מתוך 9 גזעים כאשר לכל גזע היתורונות והחסרונות,
אתה בוחר בגזע אשר יתאים הכי טוב לשיטת המשחק שלך המתמקדת ב[התקפה,הגנה,מבנים,תחזוקה,קסמים,תעשייה,כלכלה, קר,שוק,צריכה,אנרגיה,חקלאות]
ככל שאתה מתחזק יותר-יותר אזרחים מתאכלסים באימפריה שלך דבר המסתכם בכך שההכנסה שלך תגדל, אתה גם יכול להטיל עליהם מס ולהגדיל את הרווחים.
אתה צריך לדאוג שיהיה מספיק אוכל וכסף לאוכלוסיה והצבא שלך על מנת שלא יערקו למקום טוב יותר.
לשמור את הכסף שלך בבנק ולקבל ריבית ללא מאמץ.
בין השאר להלחם נגד אימפריות אחרות במגוון אפשרויות, להקים שבטים וליצור בריתות.
משך הטורניר במשחק: חודשיים לאחר זאת איפוס ופתיחת טורניר חדש
מספר שרתים: 1
שפות: אנגלית ועברית
מדריך: קיים
הקדמה:
Empirum הוא משחק מבוסס תורות - מה שאומר, שיש הגבלה על לעיתים כמה קרובות האימפריה שלך יכולה לקדם את עצמה או לתקשר עם אחרים.
בEmpirum 1.0.0, אתה מקבל 5 תורות כל 20 דקות. אתה יכול לצבור עד 300 תורות בזה הרגע - אם אתה מקבל יותר, זה ילך לתורות המאוחסנים שלך, אשר אתה יכול לאגור עד 150; כל פעם שאתה מקבל תורות נוספים, 1 מהתורות שלך ישוחרר עבורך לשימוש.
כל הפעולות הרשומות בסקציה "שימוש בתורות" בתפריט הראשי הצדדי יצרכו כמות משתנה של תורות כאשר אתה תבצע אותן - האפשרויות עיבוד מזומן, עיבוד קרקע, וחקר אדמות יאפשרו לך לקבוע כמה פעמים לבזבז תורות, בעוד שבנה מבנים והרוס מבנים יצרכו תורות בהתבסס על כמה מהר האימפריה שלך יכולה לבצע אותן פעולות.
להתקיף אימפריות, לשלוח סיוע, או להטיל קסם (בין אם זה על עצמך או אימפריה אחרת) דורש 2 תורות.
פעולות אחרות, כמו השתתפות בשוק פרטי או ציבורי, להצטרף או לנהל שבט, לנהל את האימפריה שלך, או לשלוח הודעות לאימפריות אחרות, לא דורש שום תורות.
כל פעם שתשתמש בתורות, האימפריה שלך תאסוף מסים מהאוכלוסיה שלה והקציר של המזון. ההכנסות מהמס יבוזבזו על תחזוק האימפריה והצבא שלה, והמזון אשר יאסף ישומש עבור האכלת האוכלוסיה. היזהר לא להגיע למצב אשר בו לא יהיה לך מזון או כסף - בעוד שהבנק העולמי יכול לעזור לך עם המצב אשר נוצר, בשלב המאוחר ניתן להגיע לתוצאות הרסניות.
כאשר האימפריה שלך נוצרה לראשונה, היא מוצבת תחת הגנה על מנת לספק הגנה מפני אימפריות אחרות כדי שלא ינסו לפגוע בך בשלבים ההתחלתיים של ההתפתחות. במשך מצב ההגנה, האימפריה שלך לא תוכל להתקיף אחרים, לשלוח סיוע חוץ, או להשתתף בשוק הציבורי. ברגע שהשתמשת ב200 תורות, המצב הגנה יוסר והאימפריה שלך תחשף לשאר העולם.
* אין צורך בפתיחת חשבון חדש כל טורניר חדש אשר נפתח, מספיק להרשם פעם אחת. כך גם כל טורניר אשר תשחקו ותשלימו עם המשתמש המערכת תאסוף סטטיסטיקה על השחקן שלכם וניתן לראות עד כמה אתם מצליחים.
** שימו לב המשחק כנראה לא יתאים לכל אחד כיוון שהוא מבוסס תורות וללא גראפיקה.



ציטוט ההודעה







