בלם מכבי חיפה לא מתכוון להסתנוור מההצעות של שתי התל-אביביות: "אירופה היא בעדיפות לפני כל דבר אחר. עכשיו זה הזמן שלי". אלישע לוי: "היתה לנו קבוצה טובה בעונה האחרונה ונהיה אולי אפילו יותר טובים בעונה הקרובה"
יום לפני פתיחת האימונים של מכבי חיפה והמסר של המועדון לאוהדים: "היתה לנו קבוצה טובה בעונה האחרונה, תהיה לנו קבוצה טובה אולי אפילו טובה יותר בעונה הקרובה". דברים שאמר הערב (שני) המאמן אלישע לוי, למרות שחיפה לא צירפה אף לא שחקן אחד חדש וכל סימני השאלה שהיו נותרו בעינם.
![]()
מכבי חיפה מחכה למוצא פיו של דקל קינן שאמור לנחות ביום רביעי בישראל ובחמישי להפגש עם ראשי המועדון כדי לתת תשובה סופית. נכון להערב קינן הורה לסוכנו להביא לו את ההצעה הכי טובה מבין ההצעות שעד כה הוא לא התלהב מהן. "אירופה היא בעדיפות לפני כל דבר אחר. עכשיו זה הזמן שלי", הוא אמר מספר פעמים בתקופה האחרונה, רגע לפני שהוא עושה את דרכו ארצה מקובה.
קינן שמחוזר על ידי הפועל ומכבי ת"א העביר מסר ברור לשתי הקבוצות ובעיקר לנשיא המועדון שלו יעקב שחר. "מילה שלי שווה יותר מכל הצעה. אמרתי ואני לא חוזר בי, בארץ רק במכבי חיפה כל עוד רוצים אותי שם, ואני לא חוזר בי".
קרדיט לNRG
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/1...l?hp=3&cat=629

ציטוט ההודעה