OOC:
שם הגאנג:'The Blodz'
חברי הגאנג:Jaki_Johnson-Carl_Johnson-Dwayne_Anderson
ראנקים לגאנג: B.I.G=BOS
O.G=UNDER BOS
P.I.M.P=CAPO
BUSTA=חייל מיתקדם
STREET BOY=חייל
מכוניות לגאנג:גרינהווד,סאוונה,אוקיניק,סלמבמן,סאברה, פלאש,בוריטו,ברודווי,בובקט,סטפורד.
נשקי הגאנג:אוזי,דיגל,אמפי5,אייקיי47,ופיסטול.
IC:
סיפור חיי הבוס:שלום אני זה קארל ג'ונסון אני נולדתי באידלהווד בבית מיספר 44 בשורה השבעית מישמאל ליד הפיצה.לאמא שלי קראו ג'ונה ג'ונסון הייתה לה מיסעדה ליד השכונה אל קורונה איפה שה-24\7 לקיוון המישטרה הייתה לה מיסעדת דגים הרבה אנשים היו באים הרבה אנשים היא הייתה מרוויחה טוב אבא שלי עבד בתור דייג והוא היה מביא את הדגים למיסעדה של אמא שלי וקח הם היו ביחד פחות או יותר בעסק ביחד. בגיל 15 אני התחלתי לעבוד אצל אמא שלי במיסעדה ועזבתי את הבית ספר כי לא היה לי מה לעשות שם.היה לי אח קטן וקראו לו ג'קי שאני הייתי בן 15 הוא היה בן 10 הוא היה אחי הקטן הינו משחקים הרבה ביחד בשכונה וחברנו הטוב ביותר היה גר כמה בתים לידנו קראו לו דוויאן אנדרסון תמיד היינו משחקים כדורסל ביחד. אבל מיגרשי הכדורסל היו רחוקים מהבית שלנו אז כול הזמן הלכנו ברגל עד למיגרשם באיסט לוס סנטוס שם היו האנשים כמוני וכמו אחי וחברי דוויאן הם היו כושים כמונו והם היתנהגו אלינו שם כמו אל בני מישפחה. תמיד הינו משחקים שם כדורסל ומיתערבים על כסף פעם היינו מנצחים ולוקחים את הכסף ופעם היינו מפסידים והיינו מפסידים את הכסף שלנו אבל זה לא משנה בסוף יום יצא שנישארנו אם אותו כסף שבאנו. אחרי 4 שנים המיסעדה של אמא ואבא שלי התחילה להיכנס לחובות כי כבר בקושי היו באים אליהם אנשים הם הלכו לשוק האפור ולקחו מהם הלוואה גדולה מאוד וכך גם הריבית של ההלוואה.אחרי חצי שנה הם הצליחו להחזיר חלק מההלוואה אבל נישאר להם עדיין כסף שהם צריכים לשלם. לילה אחד מכונית בצבע כחול תכלת כזה עצרה מיחוץ לבית שלנו,מהמכונית יצאו 4 קושים לבושים בכחול אם בנדנות כחולות על הפנים על הצ'קט של אחד האנשים היה כתוב מאחורה 'The Crips' הם פרצו לבית ואחי הקטן ג'אקי שהיה בן 13 בא אלי לחדר ואני והוא היתחבאנו מיתחת למיטה, האנשים שניכנסו לבית שלנו לקחו את אבא ואמא שלי והרגו אותם מול העניים שלי ושל אחי ג'אקי כול הדם שלהם היה על הריצפה ואז הם ברחו מישם שלא יראו שהם הרגו את ההורים שלי ואז בוקר למוחורת אני ואחי הלכנו לביתו של חבר שלי דוויאן וסיפרנו לו מה קרה ואמרנו לו שלא יספר את זה לאף אחד,ואני נישבעתי לינקום את מותם של הורי ומאז אני רק חיםשתי את האנשים האלה.כעבור 5 שנים אני ושתי חברים שלי קנינו כבר נשקים ועדיין המשכנו לחפש את האנשים שהרגו את הוהרים שלי אני אחי והחבר שלנו לבשנו בנדנות אדומות אלינו ובגדים אדומים מחפשים את האנשים שהרגו את ההורים שלנו.
אחרי שנה פתחתי כנופיה מישלי וקראתי לה 'The Bloodz' אל דמם של הורי.
שכונה:east los santos
כינוי רחוב:'SnopDog'