OOC Part:
Name:אוהד
Surname:חסוי
VentHave To
Mic:have
GTA Name:San Andres role play
Leader That you want to lead:Medical Center
why you think that you are ready to lead this faction:אני חושב שמגיע לי להיות לידר בגלל שאני משקיע המון, כמעט תמיד מחובר, פנוי לכל עזרה ומבטיח שיהיה את צוות בית החולים הכי טוב עם הrp הכי טוב.
IC Part:
Name:Alonso
SurName:Ramos:
House:אין כרגע
Phone number:653471
Wep license:אין
Car license:יש
Flying license:אין
סיפור חיים:טוב אז אני יתחיל ככה נולדתי בשכונה קטנה בשם idlwood לאבי קראו חוליו ולאמי פרנצ'סקה הם היו הורים מאוד תומכים והייתי מאוד מחובר אליהם הם ניסו לתת לי את כל האצאים כדי להתקיים אוכל מים הכל לימודים רק כדי שלא יחסר לי משהו אבי היה עובד כדייג דבר שלא כל כך עזר כדי לפרנס את המשפחה אבי היה חולה מאוד באותה תקופה אך בכל זאת היה הולך לעבודה כל יום רק כדי שלא יחסר לי כלום אני מאוד אהבתי אותו עד שיום אחד שהייתי בן 16 ככה אבי לא חש בטוב הוא התחיל להקיא דם עלה לו החום והכל עד שהגענו למסקנה שחייבים לקחת אותו לבית חולים הזמנו אמבולנס ואבא שלי וישר לקח אותו לבית החולים הקרוב בבית חולים אנחנו אני ואימי היינו מאוד מודאגים ממצבו של אבי הרופא אמר שיצטרכו לנתח אותו אני ואימי היינו בהלם הניתוח ערך כ3 שעות עד שבסופו הרופא יצא מהניתוח ואמר לי ולאימי ניסנו לעשות מה שיכולנו באל לא נוכל להציל אותו בלי תרומה של כלייה הרופא אמר שתוך 24 שעות אם לא נוכל להביא לו כליה חילופית אבי לא יחה אני ישר הגבתי ואמרתי אני יתרום לו את הכלייה יש לי שתיים לא אכפת לי אם אני יחה בסיכון אחרי כחצי שעה כבר הכינו אותי לניתוח ונותחתי היתוח ערך כ3 שעות אך בסופו של דבר עבר בשלום ואבי ניצל אבי הודה לי מאוד ולא ידע איך להודות לי.ומאז החלום שלי זה להיות רופא ומנהל בית חולים כי אני חושב שזה זכות מאוד גדולה להציל אנשים,שנתיים אחרי זה ניגשתי לאוניברסיטה ללמוד רפואה וגמרתי עם תואר שני היום אני מנתח.
Experiance in that Job:
מושגי Rp:
MG:עירבוב ic בתוך oc
IC:בתוך הדמות
OCC:מחוץ לדמות במציאות
PG:שימוש מוגזם ב/me כמו /me מוציא בזוקה מהתחת ומוריד לגים את הראש.
DM:הריגה ללא סיבה.
Proviking:לעבור ליד שוטר לקלל אותו סתם כדי שיעשה עליכם מרדף כי בחיים האמתיים אתה לא תעבור ליד שוטר ותקלל את אמא שלו חחח.
RK:אחרי שאתה מת אז אתה לא זוכר כלום אז אסור לך חזור למשחק ולהרוג את הבן אדם שהרג אותך.
BH:לקפוץ כמו ארנב ברצף כדי להגיע למקום כלשהו יותר מהר.
BA:לנצל באגים לטובתך האישית כמו מלא יריות בלי הפסקה.
מקווה להתקבל עבדתי עליו לפחות שעה חחח תודה.