דבר ראשון האליל של הPVP הוא הYOYO JESTER ואם אתם שיחקתם זמן רב כמוני אתם הייתם מבינים את זה...הוא פשוט עושה
הכול, הוא מהיר,יש לו הרבה בלוקים הוא יכול להעלם, הוא משתק את היריב, הוא בעל כוח מפחיד, כמות הCRIT RATE שלו גבוהה ביותר, ובנוסף להכול יש לו סקיל ששמו HIT OF PENYA ובקיצור HOP שהנזק שלו נמדד על פי הATK שיש לך וזאת אומרת שצריך STR והרבה..כיום בVERSION 11 יש PET שמסוגלת להוסיף 75 STR הטבעות מסוגלות להוסיף 40STR לכול VigorRing+20 שזה אומר עוד 80STR והעגילים יכולים להוסיף 300DAMAGE לכול עגיל ויש ULTIMATE YOYO ואם יש לך את כול הדברים האלה כולל SUIT +28% ATK הHOP שלך יכול לעשות קרוב ל30 אלף נזק בPVP עם באפים, ואתמינו לי אני לא מגזים.
לדעתי BOW JESTER הוא האליל השני, הוא פשוט כיפי ומשעשע ואם אתם ממש טובים זה יכול גם להפחיד, כי הרי אם אתם FullDex ויש לכם סט+10 עם PERFECT BLOCK רמה 20(סקיל שמוסיף בלוקים בצורה מסיבית) ושתי טבעות שכול אחת מוסיפה 40 DEX עם PET זאת אומרת חיית מחמד שמוסיפה 60+ DEX ויש לכם BoDY BOW +10(הקשת הטובה ביותר, קשת של רמה 120)
והסטים והנשקים שלכם בעלי בונוסים של נזק וDEX, ממש כמו שיש לי LENGENDARY BOW +19 DEX ולשריון שלכם יש 28% ATK
אתם תורידו בPVP כול מכה 5K~6K בקלות וממרחק עצום, ושום מתקפת MELEE (מתקפה רגילה ללא סקיל מתקיף) לא תוכל לגעת בכם וזה בדוק ב100%.
על פי רוב נקבע כי BILLPOSTER הוא הכי טוב לPVP ובצדק, לBP יש את המתקפה החזקה ביותר במשחר שאפילו אם אתם סתם נובים
והסקיל הזה הגיע למקסימום שלו הוא יוריד בסביבית ב 20K. החיסרן של הBP הוא שלפעמים עד שהוא מגיע נגיד לBOW JESTER או לYOYO JESTER אם אין לו הרבה HP RATE אז הוא ימות, השאלה האמיתית היא האם הוא יספיק להשתמש בASAL או לעשות שיתוק ואז להשתמש בASAL לפני שהוא ימות, כי הרי BOW JESTER וYOYO JESTER תמיד יכולים להוריד לו מכה חזקה מאוד ולברוח החוצה ואז לחזור להרוג אותו,חח זה כיף טילטים XD אבל ממש ברור שBP עולה רמות הכי לאט שאפשר..
BLADE הוא פשוט מאגניבבב!! הוא מוריד הכי הרבה MELEE נזק במשחק... אם הוא נלחם בBILL POSTER הוא יכול לנצח אם יש לו מספיק חיים ואם הוא יעשה עליו SNEAKER לפני שהאויב יגיע> SNEAKER זה כמו SATAN של PSYCHIPER רק שהו יותר טוב עם יותר זמן של תקיעת היריב במקומו. BLADE יכול לפרק את רוב האויבים שלו ב5 מכות אם הוא לא מפספס או שעושים לו בלוק, יש בליידים עם כול כך הרבה HP שמסוגלים לשרוד ASAL בינוני ולפרק את הBP, אבל בעיקרון BP לרוב מנצח BLADE.
לדעתי אלו הם האלילים של הPVP ועכשיו אני יסביר מי יותר טוב נגד מי ולמה:
דבר ראשון...YOYOJESTER הורג את כולם בסיכוי של 70%
BLADE יכול להרוגYOYO JESTER אם הוא יתפוס אותו עם SNEAKER והYOYO לא יספיק לשתק אותו ולהרוג אותו במכה, דבר שלא קורה הרבה.
בשונה מהBP אם הYOYO JESTER מספיק לעשות COUNTER ATTACK כשהBP בא לעשות ASAL אז הASAL יפספס, כן הוא יפספס, ואז מה שנשאר לBP לעשות זה SONIC HAND וזה לא ממש עוזר אם הYOYOJESTER יכול לעשות לו TANK.
YOYO JESTER נגגד BOW JESTER זה הקרב הכי חם שיכול להיות..זה פשוט מאגניב לאללה, אם שני השחקנים טובים בעלי חפצים דומים ומתאימים רוב הסיכויים הם שהYOYO JESTER ינצח למרות שזה יהיה קשה.
אוקי עכשיו הסבר קצר על הBOW JESTER, פשוט מאוד...שום מתקפת MELEE לא יכולה להזיז לו, רק סקילים, והנזק הגבוהה שלו
עם המהירות וההיעלמות...זה מאגניב לאללה..
הדבר המסוכן ביותתר לBOW JESTER זה BLADE ו KNIGHT כי יש להם PAN BARRIER, שזה יכול לחסום את החצים שלהם של התקפת הMELEE אבל בכול זאת...אם הBOW JESTER יעשה את הסקילים המכונים הוא ייהרוג את הבלייד במהירות.
קרדיט לאתר אחר .

ציטוט ההודעה