אחריי הרבה זמן באוויר , זה רשמי: אדריאנו חתם ברומא ל3 השנים הקרובות !
החלוץ שהיה באינטר ונחשב בתקופתו היפה לאחד החלוצים הטובים בעולם , התדרדר מאוד בחיים האישיים.הוא השמין , הוא הרבה לצאת בלילה למועדונים ומה שהכי השפיע עליו הוא מות אביו.הוא הספקנו לראות אותו ב2008 באינטר כובש שער בנגיעת יד בדרבי , אך אחר כך החליט לחזור לברזיל , לפלאמנגו.
אדיראנו שיחק דיי טוב בפלאמגו אבל לא מספיק עבור דונגה , שהשאיר אותו בחוץ למונדיאל.אם יש סיכוי שבגיל 32 הוא יישחק במונדיאל , הוא חייב להוכיח את זה ברומא שהוא יכול לחזור לכושר המעולה של פעם !
"אני מאושר מאוד", אמר החלוץ מיד לאחר החתימה, "אני כאן כדי להוכיח מה אני שווה ואני מוכן לקרב מול אינטר. אני לא אוהב לצאת בהצהרות, אבל אני בטוח שתהיה לנו עונה טובה. אני מודה לכולם על קבלת הפנים החמה".
אחרי שרומא רכשה את אדריאנו , לוקה טוני כנראה ייחתך ויעבור לגנואה.
אדריאנו נרכש ב2001 שהוא רק בן 19 ונחשב למנייה בטוחה לעתיד עבור אינטר.הוא הושאל כמה פעמים לפיורנטינה ורק ב2004 נכנס לסגל הבוגרת של אינטר.
*אנחנו עדיין באיטליה , הפעם באינטר.
זה כמעט סופית , המחליף של מוריניו באינטר יהיה לא אחר מאשר רפא בניטז.המאמן המושמץ שלא השיג כרטיס לאירופה עם ליברפול , יחתום כנראה באינטר וייכנס לנעליו הגדולות של מוריניו
מאסימו מוראטי , נשיא אינטר אמר שהם הגיעו רשמית להסכמה וביום רביעי הוא יוצג כמאמן אינטר.
בניטז צפוי להרוויח 3.5 מיליון יורו בעונה.
החלוץ הענק יינסה להוכיח שהוא יכול לחזור.
קרדיט לפורום אחר