ג'ון גרגורי לא יוכל להדריך את מ.ס. אשדוד בעונה הבאה אם לא יסדיר את נושא תעודת הפרו שלו. היות ובעונה הבאה חובה על כל מאמן בליגת העל להיות בעל תעודת פרו, ארגון המאמנים יגיש בימים הקרובים תלונה להתאחדות על כך שהיא מאשרת לאשדוד להעסיק את גרגורי ללא התעודה הנדרשת.
![]()
בעונה שעברה, כשאימן בנצרת, טען גרגורי כי ברשותו תעודת פרו, אולם הוא התקשה להמציא אותה ולפיכך מי שהדריך את הקבוצה על הקווים הוא נג'ואן גרייב, המחזיק בתעודת פרו.
אגב, בעיית תעודת הפרו במכבי ת"א נפתרה עם מינויו של יוסי מזרחי לתפקיד המאמן. מזרחי, המחזיק בתעודה הנדרשת, ידריך בעונה הבאה את הקבוצה במשחקים במקום אבי נמני שאין ברשותו תעודת שכזו גם בבית"ר ירושלים הבעיה עשוי להיפתר אם אורי מלמיליאן יחתום כמאמן. כידוע, המאמן הנוכחי דוד אמסלם אינו מחזיק בתעודת פרו.
קרדיט לNRG
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/1...l?hp=3&cat=629






ציטוט ההודעה


