כמה ארוחות ביום כולל ארוחות ביניים אני צריך לאכול ביום כדי לעלות במסה?
כמה ארוחות ביום כולל ארוחות ביניים אני צריך לאכול ביום כדי לעלות במסה?
|
|
זה תלוי מה אתה אוכל בארוחות האלה
ומה המשקל שלך אחי?
סרטון שמדגים עד כמה חתולים הם טיפשים :
http://www.youtube.com/watch?v=3uDvxLrOeh8
מה מה אני אוכל?! תפסיקו כבר להיות כאלה "חכמים" מה אני כבר שואל! ארוחות רגילות של בוקר צהריים וערב,אבל מה זה ארוחוחת ביניים? כמה באיזו שעה אוכלים אותם? אני שוקל 66 והגובה 1.83
אתה מפגר?
זה באמת תלוי מה אתה אוכל יחתיכת דביל
אתה חושב שזה משנה אם תאכל ב6:00 או ב6:10?
אם אתה שם לב שעונים לך כל הזמן את אותה התשובה כניראה שאתה זה שלא מבין לא כל השאר.
כדי לעלות במאסה תאכל יותר מכמה שאתה שורף ביום ותתאמן.
ארוחות ביניים.. איזה דביל
ארוחות ביניים .. התשובה בגוף השאלה .
מזה אחרות ביניים זה בין .. בין כל ארוחה , בין בוקר לצהריים וצהריים לערב
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 13-06-2010 בשעה 02:59.
בכללי ליום צריך לאכול 7 ארוחות 3 גדולות שהן בוקר צהרים וערב וה4 האחרות הן קטנות כמו פרי וכו' עכשיו לדוגמא אני אוכל 6 ארוחות ביום בוקר,אוכל בבית ספר,צהריים,ליפני אימון,אחרי אימון וערב
אחרי אימון אני פשוט אוכל טונה וקצת פרות יבשים ושקדים כדי להחזיר לגוף שלי חלק מהדברים שאיבד באימון אז מקלחת ואז ארוחת ערב בכל מקרה בארוחות ביניים אתה אוכל משהו קטן עדיף פחמימות
זה ממש לא משנה העיקר שלא תהיה רעב ושתצליח להכניס לגוף את כל מה שאתה צריך ביום ושלא תהיה מפוצץ מהארוחה קיצור תבנה איך שנוח לך את זה רק דבר אחד חשוב אחרי אימון לאכול חלבונים ואפשר גם פחמימות לפני האימון זה נותן לך אנרגיה וחשוב גם לגוון באוכל נגיד לאכול סוגי חלבונים שונים בשביל כל חומצות האמינו ובשביל ויטמנים לאכול פירות וכאלה
מספר הארוחות לא משנה, הקלוריות שאתה צורך בסופו של דבר מידי יום הן אלו שקובעות.
אם תאכל 10 ארוחות ותגיע ל5000 קלוריות למשל או אם תאכל 3-4 ארוחות ותגיע לאותה כמות לא יהיה הבדל אלא אם כן אתה תחרבן ואתה תאבד קלוריות.