קצת לפני פתיחת העונה שעברה, האווירה בהפועל פתח תקוה היתה בשמיים. דני ניראון, שחקן עבר, צעיר ורעב מונה למאמן הקבוצה, היו"ר דני לוי שפע אופטימיות ופיזר הבטחות לכל דורש. ניראון הביא את האג'נדה שלו, נתן לשחקנים צעירים את המושכות והאמין בחבורה החדשה שבנה. אלא שלאט לאט מגדל הקלפים הזה החל לקרוס.
האופטימיות התחלפה בפסימיות, האוהדים איבדו את הסבלנות ורגע השפל הגדול היה ב-21 בנובמבר. הכחולים הגיעו לאצטדיון ר"ג לקראת משחק הליגה במסגרת המחזור ה-10 מול הפועל תל אביב וחזרו משם עם הזנב בין הרגליים ועם שביעייה משפילה.
דני ניראון שילם את המחיר, שביט אלימלך החליף אותו לתקופה קצרה ואלי מחפוד, שבדיוק סיים את תפקידו באחי נצרת הוזעק להציל את המצב: "הגעתי באמצע העונה להפועל פ"ת כשאף מאמן לא רצה להגיע לכאן ואף אחד לא האמין שהקבוצה תישאר בליגה".
"כשהגעתי דיברנו על כך שבמידה ואני משאיר את הקבוצה בליגה נמשיך את ההתקשרות. פעמיים לא נתנו לי סיכוי כשאימנתי את הפועל פ"ת, פעם אחת בליגה הלאומית שלא האמינו שנעלה ליגה ובסוף עלינו, ובפעם השניה העונה כשכולם חשבו שכבר ירדנו ליגה. אני שמח להמשיך ולאמן בקבוצה שגדלתי בה ועשיתי בה 90% מהקריירה שלי כשחקן וכמאמן".
קרדיט לONE
http://one.co.il/Article/159974.html

ציטוט ההודעה