correctrade.com
אחלה אתר!
בקרוב אני עושה הזמנה!
הבעיה היחידה שזה זיופים אבל זיופים באיכות גבוה.
בכל מקרה מי שלא אכפט לו ללכת עם זיופים זה האתר בשבילו!
correctrade.com
אחלה אתר!
בקרוב אני עושה הזמנה!
הבעיה היחידה שזה זיופים אבל זיופים באיכות גבוה.
בכל מקרה מי שלא אכפט לו ללכת עם זיופים זה האתר בשבילו!
|
|
פשששש יא אלהה חזק איזה זול מוכרים שם אני לא מאמין קטלני , ועזוב אותך זיופים לא זיופים הכל אותו דבר נראה אותו דבר לגמרי .
תקשיב שנייה הבעיה שזה באנגלית אבל לא נורא אני יסתדר תקשיב כמה עולה הזמנה אתה יודע ? וישלך עוד אתרים כאלה בעברית אפילו או באנגלית לא משנה ?
מפגר דיברתי עם הבעלים של האתר , תדע שאפשר להזמין רק מעשר יחידות ומעלה אי אפשר נגיד להזמין רק חולצה אחת אתה חייב עשר , זה זין , חבל ישלהם שם דברים נדירים
אז מה אני גם מדבר איתו עכשיו תעשה קנייה עם חבר 5 דברים אתה 5 דברים הוא
מה אתה רציני , מה אני יעשה עם 5 חולצות אותו דבר ?
ואני לא מדבר עם האיש הזה עוד , אני מנסה לדבר איתו עד שהוא יענה , איך אתה מדבר איתו ?
וכמה עולה דמי משלוח ואיך מזמינים ? אם ישלך איסיקיו כנס אליי 325748670
או שאני מטומטם ולא הבנתי נכון ? , הכוונה ב10 פריטים זה שאני חייב להזמין 10 פריטים ( נגיד חולצות ) אבל שכל ה10 חולצות יהיו אותו דבר ?
או שאני חייב להזמין 10 פריטים ( נגיד חולצות ) ואני יכול לבחור 10 חולצות שונות ? כל חולצה שונה כאילו ?
* כי אני חשבתי ש10 חולצות אותו דבר !
אז מה נכון ??? זה דחוףף
10 חולצות שונות אחי ולא חייב חולצות שעונים חגורות ג'ינסים ז'קנים מכופתרות הכל 10 פריטים שונים
תקשיב גבר חברים שלי פוזאיסטים וזה עאלק לא רוצים לשים זיופים הם לא מבינים שזה אותו דבר ויש שם דברים חזקים .
אני משום מה לא מצליח להזמין וגם אני לא צריך לזמין כזאת כמות , אז ככה :
1) אתה יודע כמה עולה דמי משלוח ???
2) אמרו לי שאם זה מזוייף אפשר לתפוס אותך במכס ואז תשלם יותר , מה זה אומר אתה יודע ?
3) באלך אני יצטרף להזמנה שלך עם חבר שלך ? ואם כן אז איפה אתה גר אחי ?
וישלך איזה איסיקיו או משהו שנוכל לדבר בנוח ?
נערך לאחרונה על ידי bgadimbezol; 15-06-2010 בשעה 21:01.