אנגליה - ארה"ב
1-1
תיקו
אנגליה - ארה"ב
1-1
תיקו
מדריך - כך תוכלו להרוויח כסף לחשבון הPayPal או הAlertPay שלכם (דולרים או שקלים)
┐∩┌(◢_◣)┐∩┌C# , HTML
100% נקי לא מזייף רטיו!
|
|
עוד משחק של תיקו... :|
לחופש יש תאריך:
23.10.15
אני מעביר את הנושא הזה לנושא שלי(זכו בגרין קארד: ארה"ב ואנגליה נפרדו בתיקו 1:1).
נערך לאחרונה על ידי -NiR-; 13-06-2010 בשעה 11:42.
רוברט גרין נכנס הערב (שבת) לרשימה "מכובדת" של שוערים אנגלים, שטועים במאני טיים. שוערה של ווסטהאם הצטרף לדייויד סימן, דייויד ג'יימס ופול רובינסון, שהרסו במו ידיהם לנבחרת האנגלית, בכך שסידר לנבחרת ארה"ב 1:1 עם השמטה אומללה ומנע מהאנגלים להשיג שלוש נקודות במשחקים הראשון במונדיאל.
הנבחרת של פאביו קאפלו מכוונת לעבר הגביע, אך עליה יהיה להציג שיפור גדול בהמשך כדי שבאמת תאיים על הכתר. מעבר לטעות החמורה של רוברט גרין, גם ההתקפה האנגלית בראשותו של וויין רוני לא הופיעה למגרש ברוסטנבורג.
הפתיחה דווקא היתה מעודדת עבור נבחרת שלושת האריות. אמיל הסקי בישל לסטיבן ג'רארד את הראשון כבר בחלוף ארבע דקות והפיח לא מעט תקוות בקרב האוהדים האנגלים ביציעים.
האמריקנים הבינו שאם הם לא יתחילו לתקוף, מצבם יהיה לא טוב וכך בדיוק עשו. אירוע חריג התרחש בדקה ה-30 לאחר שג'יימס מילנר ראה כרטיס צהוב וכעונש הוחלף ע"י שון רייט-פיליפס.
חמש דקות לפני ההפסקה הגיע הרגע אותו ירצה רוברט גרין לשכוח. קלינט דמפסי שיחרר בעיטה פשוטה מ-20 מ' וספק אם גם הוא האמין שהכדור ימצא את עצמו ברשת בסופו של דבר. שוערה של ווסטהאם ירד לא טוב לכדור והשמיט אותו לשערו.
במחצית השניה הגבירו האנגלים את הקצב, אך ללא הועיל ובסיום, כאמור, 1:1 שהוא הפסד עבור קאפלו וחצי ניצחון עבור בוב ברדלי ושחקניו. במחזור המשחקים הבא תפגוש נבחרת אנגליה את נבחרת אלג'יריה ואילו ארה"ב תשחק מול סלובניה.
קרדיט לONE
http://sites.one.co.il/General/Artic...t=100&siteid=7
איזה מסכן חבר של אבא שלי שם 10000 על אנגליה