ההחלטה של מלמילאן להביא איתו את רוני לוי גרמה למאמן בעונה שעברה להחליט לא להמשיך בצוות המקצועי, ולבקש שהות של יום כדי לשקול תפקיד במחלקת הנוער. מלמיליאן, שהוצג בבית וגן: "אין לנו חומר שחקנים לאליפות". קורנפיין: "עוברים תהליך של חזרה למקורות"
דוד אמסלם עשוי לעזוב את בית"ר ירושלים. שחקן העבר, שאימן בעונה שעברה את הקבוצה לא ייכלל בצוות המקצועי של אורי מלמיליאן, לאחר שהמאמן הביא איתו כעוזר את רוני לוי, שעובד איתו כבר קרוב לשבע שנים.
מלמיליאן היה מוכן להכליל גם את אמסלם בצוות שלו, אבל האחרון העדיף לא לקחת חלק במנגנון המקצועי הרחב. היום (ב') הוא נפגש בבוקר עם היו"ר איציק קורנפיין, שהציע לו תפקיד מקצועי אחר במועדון. אמסלם ביקש שהות של 24 שעות כדי לחשוב על התפקיד, אותו הוא אמור למלא במחלקת הנוער. לאמסלם יש בעיה מאחר והוא אינו נושא בתעודת פרו. האופציות העומדות בפניו מצטמצמות עקב כך.
בצהריים ערכה בית"ר ירושלים מסיבת עיתונאים, בה היא הציגה באופן רשמי את אורי מלמיליאן כמאמנה החדש. "הגעתי לפני שבוע ליום הראשון שלי בבית וגן. מאד התרגשתי וגם היום אני מתרגש", אמר מלמיליאן.
קורנפיין: "יש תחושה שהקבוצה ברחה מהמנורה"
מלבד המאמן החדש, גם איציק קורנפיין, יו"ר הקבוצה, התייחס לאיש שיעמוד על הקווים: "אנו גאים כמועדון שיש לנו את הזכות להחזיר סמל כמו אורי מלמיליאן, שהתגובות שקיבלנו מאז המנוי שלו ועד היום, היו התרגשות וצמרמורת. כל מי שבבית"ר יקרה לליבו חיכה לרגע הזה.
"היו לי כמה פגישות עם אורי בחודש האחרון, כשהצעתי לו את משרת האימון. אורי אמר: 'אני בא לבית"ר ירושלים, לא משנה מה'. למרות הקושי, אורי הגיע, כי גם הוא אמר: 'זה הבית שלי'".
קורנפיין הוסיף: "התנאים לא יהיו אידיאלים בהתחלה, אבל אנחנו עושים לילות כימים, כדי לעמוד בסטנדרטים של מועדון כמו בית"ר. זו לא משימה קלה, אבל אנחנו לא נרתעים מעבודה קשה. אנחנו במצב כלכלי, שאני לא יודע אם היה בהיסטוריה של בית"ר נכון להיום, אין גורם חיצוני שאמור לממן את פעילות הקבוצה לעונה הקרובה".
![]()

ציטוט ההודעה