קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יעוץ מיני דחוף למבינים בלבד
    על ידי dfsfsdgdsfgdf בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 30-08-2007, 18:04
  2. הsk שלי תקוע (דחוף)
    על ידי mixman בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 23:22
  3. צריך דחוף עזרה !
    על ידי Just Black בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 08:04
  4. כנסו דחוף...
    על ידי U.v.M בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 13:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

יעוץ דחוף

ברירת מחדל יעוץ דחוף

אז ככה.... הכול התחיל בכך שעשיתי טעות רצינית התמיינתי ליחידת מטיס חוץ... ובאותו זמן שלחו לי את המנילה הבנתי מאנשים שאני צריך לכתוב תותחנים בגלל שיש שם את רוכב השמיים (מזלטים)...
    בקיצור אחרי חודש קיבלתי מכתב שלא עברתי עכשיו נדפקתי עם חיל תותחנים
    עדיפות ראשונה
    עדיפות שניה לוחם יסוף
    עדיפות שלישית לוחם ימס - משמר הגבול
    וכמובן שהתקשרתי לבקום אחרי המכתב שקיבלית שלא התקבלתי והסברתי להם הם היו אטומים לכך ואומרים שאני צריך לחכות
    אתמול קיבלתי את המכתב של תותחנים ואז דיברתי איתם שאני רוצה רק ימס של מג"ב שאני לא אחד שעושה צרות ורוצה להמשיך בקבע וזה תפקיד שמושך אותי
    הם שלחו בקשה בכתב למפקד שלהם שאומר שאין מה לעשות כי אין ביקוש לתותחנים וחייב
    אמרתי להם שאתם מצדכם מראים אטימות לבקשה שלי שיש לי מוטיבציה לשרת כלוחם סוגרים לי את הדלת ככה גם אני אתכם אני יסרב פקודה לא עולה לאוטובוס ולא יעזור שום דבר לא מעניין אותי אני יקבל את מה שאני רוצה ...
    שאלה אליכם ...
    מה תכלס אני עושה כדי לשרת במג"ב...........

2. קישורים ממומנים

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

כדי לשרת במג"ב? היית מסמן מג"ב במנילה ראשון והיית שם
    אבל תותחנים אחי? לצאת משם זה לחרבן עם עצירות

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

הסברתי ששמתי בגלל שרציתי מטיס חוץ בחיל אוויר וזה שייך גם לתותחנים ואמרו לי שלא התקבלתי
    איך אני יוצא מהחרא הזה........ וואלה אני לא אחד שיוותר להם וידפקו אותי איפה שב ^^^ שלהם
    אני ירק דם ולא ישבר איך אני איתך אחי? אני רוצה מג"ב ולא נראלי שיש משהו שיעצור אותי
    רק תן לי דרך להיכנס למגב? מה לעשות שם .........?

ביום שאתה מתגיס תנסה לשכנע את הקצין מיון בבקו"ם שישבץ אותך למג"ב ואם זה לא הולך אז אני לא רואה הרבה אפשרויות חוץ מלסרב פקודה ולא להתפנות מהבקו"ם .
    הכי חשוב זה לא להגיע לתותחנים כי ברגע שתדרוך בשבטה אין כבר דרך חזרה

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכוח הולך ביותר כוח

אל תתייצב ביום הגיוס ...
    מקסימום תכנס ל30 יום אבל אז הם יקשיבו לך...

אחי קודם על אני יודע שהסטיגמה על תותחנים לא טובה
    אבל רק שתדע שזה אחלה חייל ! גם אני עשיתי את הטעות ההפוכה
    הציעו לי תותחנים והיום אני בחיל חימוש !
    הלוואי שהייתי יכול לשנות את זה.
    עכשיו לדיון
    תשלח מכתבים לבקו"ם גם עם צרייך כל יום עם הצו שלך ותסביר להם למה אתה רוצה את זה ..
    ואם כל זה לא עוזר אז הקצין מיון בבקו"ם היחידי שיכול לעזור לך

ימח שמם התקשרתי אליהם עושים עלי פוזות מדברים בצורה חרא לא יודעים להסביר את עצמם הולכים ראש בקיר אני מסביר להם את הבעיה אומרים לי אין לך מה לעשות על תתוכח אין כוח להקשיב כול מיני כאלה סעמק איתם
    נעשה להם גוג ומגוג ואני יקבל מה שאני רוצה התקשרתי עד עכשיו אליהם ואני לא צוחק 40 פעם והבת %%%% שהיום דברה איתי אומרת לי אתה יודע מה הכי מצחיק גם אם תמלא תופס לפקס הזה זה מגיע אלינו וכבר אני אומרת לך שאין מה לעשות תקבל את החלטה פה זה צבא וזהו ינעל האמא שלה פה זה צבא גובניקית מפגרת

נ.ב והקטע הכי הזוי אני לא כמו הגחלילות האלה שמנסה להישתמט וללכת להתקוואד אני בא עם כול הרצון לקרבי לתת שירות משמעותי והקטע שאני רוצה לעשות קבע ואני מסביר להם ביחידה קרבית במג"ב דרך מסתערבים להגיע לימ"מ והם מבלבלים בראש שרק תותחנים אבל אם יבוא איזה גובניק מפגר ויגיד שלסבתא שלו יש ברית מילה והוא רוצה להיות קרוב לבית בשבילה יביאו לו שטיח אדום עד למיטה והוא יקבל מה שביקש אז למה אני שאני מראה רצון להיות לוחם שמים קיר בטון ולא שומעים אותי

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

למה אתה מבואס מתותחנים? זה אחלה של חיל.
    אני התגייסתי במרץ לתותחנים בלי שום ידע מוקדם, אני מסיים טירונות עוד 3 שבועות בתור לוחם משגר בגדוד 334 ואני נהנה מרגע לרגע.
    הכח הגדול בזרוע היבשה שייך לתותחנים, תותחנים זה לא רק לירות טילים שלא פ וגעים בשום מקום, יש לך המון תפקידים שתוכל לבצע במערך המכ"מים למשל.
    אני לא יודע איך זה בשאר הגדודים אבל בMLRS, ללוחם משגר אין חסרונות, הוא לא נדפק כ"טען פגזים" בתומ"ת, הוא לוחם לכל דבר המפעיל משגר רקטות שיכול להגיע לטווח של מעל 50 ק"מ ולהשמיד בעזרת רקטה אחת מגרש כדורגל לערך.

בסה"כ יש הרבה דברים מעניינים בתותחנים, די לאטימות.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

אבל שוב אני מסביר זה לא מושך אותי ולא מעניין אותיי תותחנים אני לא רואה בזה משהו מאתגר עם כול הכבוד והכול
    אני רוצה מג"ב יותר פעילות מסיבית יענטו לא מאחורי טיל או מכם עומד על הרגליים מול בן אדם זה יותר נחשב בעיניי ואני רוצה להתקבל רק לזה במקום למרוח אותי עם כול הכבוד על דברים שלא קושרים לשיחה תנו לי כבר עצה בבקשה ממכם!!
    חשוב לי להגיע לימ"ס זה החלום שלי לשרת ביחידה הזאת תנו לי כבר את הדרך כבר כדי להגיע לזה
    אם מי אפשר לדבר שהוא בכיר כדי להתקבל לשם

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אתה הכנסת את עצמך לבוץ ולאחר מעשה אתה בא ומתעצבן על אנשים שאין להם את התשובה או את הדרך, למעשה לאף אחד אין את התשובה ואין דרך להחזיר את הגלגל לאחור.

שאלת תם: מה היית עושה אם היית מתגייס למג"ב אבל לא מתקבל לימ"ס?? גם אז היית מתעצבן ומתקשר לכל העולם ואחותו?

הדרך היחידה שאני יכול לנחם/לעזור לך היא בכך שתפנה לתנועת "אחרי" הכנה לצבא.
    תצטרף לאחת מקבוצות האימון ואם הפרופיל והנתונים מאפשרים אז יש להם גם פרוייקט "אחרי לגבעתי" גיוס של כל הקבוצה/קבוצות מכל הארץ לגבעתי..

כל אחד פה נותן דעה כאילו הוא פזמני"ק על אז תפסיקו לחפור אחי אם אתה לא רוצה לתותחנים הדרך היחידה שלך לצאת זה לעשות בעיות נאי אומר לך כי ככה הם מבינים או שבאמת אל תעלה לאטובוס תשב קצת בכלא שם לא יקרא כלום חבר טוב שלי הי אמור להיות שריונר והוא ישב 28 יום שהוא לא רצה לעלות לאוטובוס וחיכה עד שקיבל גולני והיום הוא קצין אז תחליט מה אתה עושה שוותק או פועל כי בצהל שום דבר לא הולך בטוב אני אומר לך גם בתור ניסיון אישי שלי

somilidone תודה רבה על התשובה העניינית נראלי שזה מה שאני יעשה כולם כבר אמרו לי ככה
    ואלון אין דבר כזה מגיע למג"ב ולא מגיע לימ"ס א. אתה לא דע איך אני נראה חח(שזה גם חלק מהרעיון)
    ב. הכושר שלי ג. מבנה הגוף שלי ד. אישיות שלי ובוא נגיד ככה אין מצב שאני לא שם אם אני במג"ב

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי dmx11 צפיה בהודעה
    אבל שוב אני מסביר זה לא מושך אותי ולא מעניין אותיי תותחנים אני לא רואה בזה משהו מאתגר עם כול הכבוד והכול
    אני רוצה מג"ב יותר פעילות מסיבית יענטו לא מאחורי טיל או מכם עומד על הרגליים מול בן אדם זה יותר נחשב בעיניי ואני רוצה להתקבל רק לזה במקום למרוח אותי עם כול הכבוד על דברים שלא קושרים לשיחה תנו לי כבר עצה בבקשה ממכם!!
    חשוב לי להגיע לימ"ס זה החלום שלי לשרת ביחידה הזאת תנו לי כבר את הדרך כבר כדי להגיע לזה
    אם מי אפשר לדבר שהוא בכיר כדי להתקבל לשם
    אני רואה שאתה יוצא מנקודת הנחה שאיך שתגיע למג"ב תתקבל לימ"ס אז רוב הסיכויים ואני אומצר לך מניסיון שלא תקבל ותשאר בגדודים שזה אומר 8-8 שמירות למוות!!!

מאיפה לך לדעת שאני לא יתקבל ....?
    אז א'... כול 4 חודשים אפשר להגיש בקשה לצאת לגיבוש של לוחמי ימ"ס .....וכן אחי רוב הסיכויים שאני שם
    ותאמין לי שמירות אחי זה כול מג"ב כול מי שנכנס למג"ב יודעע שזה רקקקקק שמירות אחי אז שום דבר לא חדש
    אם כבר שמירות עדיף מחסומים חחח
    נ.ב אחי אני לא ילד מפונק אחי גם שאוכלים חרא אני קם על הרגליים אין לי בעיה בכלל
    לא בקטע של מזון כי אני יודע שביחידות האלה האוכל מה&&& מגיע אחי מי שנכנס לקרבי יודע לאן נכנס
    קיצ אני לא ילד שמנת מפונק ואני יודע לאן אני רוצה להגיע אז ככה שאין לי פחד משמירות וכל החרטה אחי
    נערך לאחרונה על ידי dmx11; 21-06-2010 בשעה 23:37.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,260 | הודעות: 8,201,853 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect