זה סוג של דיווח, לא הדיווח שאתם מצפים
אני רק כותב איך עבר עליי היום ורוצה שתענו לי על כמה דברים
היינו בים אני ועוד 2 חברים.. פגשנו שם 2 בנות שמכירות את שני הבנים האלה (הם ראו אותן בערך פעמיים-שלוש בחיים שלהם)
נכנסו למים כולנו, אחרי שנכנסו שמרתי הרבה על קשר עין עם א' (אחת הבנות) והיא גם די שמרה איתי
היה הרבה קינו (הרבה מאוד קינו גם מצידה: נגעה בי הרבה, מרביצה לי בצחוק, היא ביקשה שאני ירים אותה ונעשה קרב תרנגולות עם החברים, וגם היא ביקשה שאני יעלה עליה.. היא ביקשה שאני יגרד לה הרבה בגב, אגב דברים כאלה נחשבים כIOIים ?)
אגב, ב' (הבחורה השנייה שהייתה שם) גם איתה ניסיתי לשמור על קשר עין והיא גם הסתכלה עליי לא מעט, אבל היא פחות נגעה בי, למרות שצחקנו הרבה ביחד ודיברנו והכל.. וגם היה קטע שאני רוצה לקבל תשובה עליו:
א' ביקשה ממני שביחד נציק קצת לב' (בצחוק כמובן) וביקשה ממני שאני ישים על ב' עצות על הגב כדי שהיא תחשוב שזה דג או מדוזה...
קיצר עשיתי את זה כמה פעמים וכולנו צחקנו, והיה קטע שהיא אמרה "עכשיו אני שמה עליך עין, אני מסתכלת עלייך כל הזמן שלא תבוא לי מאחורה ותשים עליי אצות" ותוך כדי שהיא אומרת אני כזה מנסה להסתובב סביבה מאחוריה כאילו לשים עליה עצות, והיא עוקבת אחרי.. ושנייה אחרי זה היא אמרה "אני לא מסתכלת עלייך עכשיו כל הזמן בגלל שאתה חתיך, כי אתה לא.." ואני אומר כזה "אהה באמת?" (צוחק תוך כדי) והיא אמרה "לא".. היא לא אמרה את זה ממש בצחוק, לפחות אני אישית לא לקחתי את זה בתור צחוק, היא הייתה סוג של רצינית , או שלא, אבל היא לא צחקה או משהו אחרי זה, וגם לא חייכה ממש...
אני לא ידעתי כל כך מה להגיד, אז אמרתי לה "אהה כן? אז גם את לא חתיכה בכלל" גם את זה אמרתי תוך כדי שאני קצת צוחק ומחייך
אגב, לב' יש חבר
מה זה היה הקטע הזה? היא הייתה רצינית ? שיט טסט? עניתי תשובה מתאימה ?
אגב, תוך כדי כל הסיטואציה (שהיינו בתוך המים, בערך שעה) נתתי הרבה NEGים וגם הרבה C&F, וכולם צחקו, וא' הרביצה לי בצחוק ממש הרבה, גם ב' הרביצה פה ושם
הייתה פה משיכה מצד א'? גם אחר כך שהיינו כולנו על החוף ושכבנו על מגבות, א' נתנה לי הרבה מאוד צומת לב ודיברתי רוב הזמן איתה.
כמובן שקרו עוד הרבה דברים באותו יום והשתמשתי בעוד כמה טכניקות שלמדתי בפיקאפ אבל קשה לי להיזכר עכשיו

ציטוט ההודעה

אנחנו גורמים לך לרדוף אחרינו בייבי