קראק לthe settlers 7+מדריך
שרת:הכל חוץ מרפירד שייר
בבקשה עם מדריך וקראק לגרסא הכי חדשה 1.05
ואם יש לכם קראק לגרסא יותר ישנה בבקשה מדריך איך להפוך את המשחק לגרסא יותר ישנה
תודה!
קראק לthe settlers 7+מדריך
שרת:הכל חוץ מרפירד שייר
בבקשה עם מדריך וקראק לגרסא הכי חדשה 1.05
ואם יש לכם קראק לגרסא יותר ישנה בבקשה מדריך איך להפוך את המשחק לגרסא יותר ישנה
תודה!
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
|
|
יש לי קראק.. אני משתמש בו והכל עובד חלקקק !!
אבל כמו שאתה יודע מחקו את הקראקים של המשחק מהרשת ויש אותם רק לאנשים אחדים..
אז 50 נק' זה כלום..
יש לך גם מדריך איך להישתמש והכל ואתה מתחייב שזה יעבוד?
אם כן אז 100 נקודות מתאים?
כמה דברים לכל האנשים עם החתימות הנדושות:1. זה לא ארנב, זאת ערמה של סוגריים קוים ונקודות, תפנימו.2. האחים ג'ונאס, האנה מונטנה וטוקיו הוטל לא הולכים לקפוץ מבניין. הם מרויחים יותר מהנשיא, למה להם?3. גם לא ג'סטין ביבר.4. לאף אחד לא אכפת ממה מורכב המחשב שלכם, הסקייטבורד שלכם, או כל דבר אחר שלכם.5. לאף אחד לא אכפת כמה ווינרים יש לכם או כמה הודעות עברתם.
6.אני יודע שאני גולש באינטרנט, אני יודע שאני על אטרף, אני יודע שאני קורא את החתימה שלך ואני גם יודע שדילגת על 4 ולא, אני לא מעלה חיוך.
180 נק' ויש עקסה..
וזה קראק שרק מעבירים לתיקיה של המשחק ומשחקים חופשי !!
בלי סיבוכים עם מדריכים..
ואני מתחייב שזה עובד 100%
נערך לאחרונה על ידי r3r3r3; 16-06-2010 בשעה 00:06.
שלח ואם זה יעבוד לי תקבל נקודות
עריכה: זה לא עובד אתה יכול בבקשה לעלות למקום אחר?
כל שרת טוב חוץ מרפירד שייר
תודה.
נערך לאחרונה על ידי dotanant123; 16-06-2010 בשעה 18:25.
שלחתי אחי..
מנהל אתה יכול לנעול
עזרו לי
חבל הבאתי לך בחינם קראק שעובד מצויין ועוד מrazor לא סתם...
נערך לאחרונה על ידי avatar123; 16-06-2010 בשעה 21:31.
ננעל.
* לכול בעיה/שאלה/בקשה,ניתן לפנות אליי לפרטי. *
אתגר פורום עשינו עסק,פרס מטורף!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=615212
אתגר הכה את המומחה,נקודות קלות מאוד!:
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=614090