שלום אני בן 16 אני מתאמן לגיבוש השייטת 13 אני מתאמן רק חודשיים ואני רץ כבר 8 ק''מ שלוש פעמים שבוע ורציתי לבקש תוכנית אימון שתתאים לי לשייטת 13 כל מי שיכול לעזור אז תודה (ולא לרשום סתם בבקשה זה מאוד חשוב)
שלום אני בן 16 אני מתאמן לגיבוש השייטת 13 אני מתאמן רק חודשיים ואני רץ כבר 8 ק''מ שלוש פעמים שבוע ורציתי לבקש תוכנית אימון שתתאים לי לשייטת 13 כל מי שיכול לעזור אז תודה (ולא לרשום סתם בבקשה זה מאוד חשוב)
|
|
טיפ שיעזור לך להימנע מפציעות מיותרות- הצטרף לאחת מקבוצות ההכנה לצבא.
אחרי.. וכו'.
המדריכים הם יוצאי צבא וכאלה שסבלו מפציעות או שחבריהם חווו פציעות וכך יוכלו להדריך אותך לאימונים ולהימנע מפציעות.
8 ק"מ * 3 בשבוע זה הרבה יחסית לבנאדם שמתאמן רק חודשיים.
העליה היא הדרגתית שמשולבת עם תזונה נכונה.
ברגע שאתה רץ מרחק של 8 ק"מ אתה יכול להמשיך חופשי גם ל16 ק"מ מה מונע ממך? (אחרי 5-6 ק"מ הריצה כבר לא קשה כמו ה2 ק"מ הראשונים והרגליים רצות לבד)
תתאמן על סיבולת לב ריאה 8 ק"מ זה יפה מאוד אבל באיזה קצב אתה רץ? 60 דק' ל8 ק"מ? 50 דק' ל8 ק"מ?
קצב מצויין ומעולה לריצות ארוכות זה 4 דק' לק"מ.
על כמה אתה עומד?
האם אתה צורך מספיק חלבונים בסוף אימון? האם אתה צורך מספיק סידן כדי לחזק את העצמות לפני הופעת שברי מאמץ?
סידן אני צורך הרבה אני יכול להגיד. והקצב שלי פחות או יותר זה משהו כמו 4 וחצי או 5 דקות לק"מ בריצות ארוכות אבל ק"מ לבד אני עושה הרבה יותר מהר ותודה על הטיפים אחי
אל תשכח שבנוסף לכוח פיזי צריך כוח מנטלי....
משמע תלמד טוב ותתאמן טוב
לרוץ עם משקל עוזר... להכין את הגוף לקראת כושר קרבי, שהוא שונה מכושר רגיל.
כמובן שהכל בהדרגה, שברי מאמץ מריצה עם משקל לא קשה לקבל...
עשה יום סיירות תעבור אותו ותגיע לאוהל של שייטת הם כבר יתנו לך תוכנית אימונים של השייטת לקראת הגיבוש !
תתחיל לעשות ספירנטים זה יעזור לך מאוד ! ואני מדבר על איזה 20 בשקט 10 מנוחה ועוד 10 וכמובן תוסיף פקלים