1)ערס אחד נכנס לבית קפה, ניגש לשולחן של איש אחד, לוקח לו את הקפה, שותה אותו ושואל את האיש ההמום "בואנה, אחי, מה אתה מספר? למה נפלו פניך?" האיש מביט בערס בעצב ואומר "זה היום הנורא בחיי, בבוקר הלכתי לעבודה ופיטרו אותי, חזרתי הביתה ותפסתי את אשתי שוכבת עם השכן,נסעתי אל אמא שלי ובטעות דרסתי אותה ועכשיו שתית את כול הרעל ששמתי בכוס שלי!"
2)בעל מפעל לייצור נקניקיות לוקח את בנו הטיפש, לבקר במפעל כדי להסביר לו את תהליך הייצור של נקניקיות במפעל.
בני, אתה רואה את המכונה הזו? כאן מייצרים נקניקים מבשר חמור. מהצד הזה מכניסים את החמור ובצד השני יוצאות נקניקיות . הילד שואל את אביו: אבא, ואם נכניס נקניקיות בצד השני בצד הראשון ויצא חמור? האב מסתכל אל בנו האידיוט ואומר: ככה זה עובד רק אצל אימא שלך.
3)איש נכנס לבר ורואה צנצנת מלאה במטבעות של דולר. הוא רוצה לדעת מה העניין עם הצנצנת. התשובה הייתה שיש במרתף הבר סוס שאם מישהו יצליח להצחיק אותו הוא יקבל את תוכן הצנצנת כפרס. בלי לחשוב יותר מדי יורד האיש למרתף ולאחר דקה שומעים צחוק אדיר בוקע מפי הסוס. האיש כמובן זוכה בתוכן הצנצנת. לאחר כמה ימים נכנס אותו איש לאותו הבר ונתקל שוב בצנצנת מלאה במטבעות ושטרות של דולרים. הוא שוב מתעניין והפעם צריך לגרום לסוס לבכות. בלי לחשוב יורד הגבר למרתף ולאחר כמה דקות הסוס ממרר בבכי.
כל הנוכחים נדהמו ושאלו כיצד הצליח. אז הוא ענה: "בפעם הראשונה אמרתי לו ששלי יותר גדול משלו, אז הוא צחק, היום הראיתי לו
4)בחור אחד נכנס לבר השכונתי בעצבים. הוא פונה לברמן ואומר: תן לי ארבע כוסות טקילה.שואל הברמן: הכול בסדר? עונה הבחור: שום דבר לא בסדר, גיליתי שאח שלי הגדול הוא הומו.לאחר שבוע הבחור נכנס שוב לבר השכונתי ומבקש מהברמן שמונה כוסות טקילה. שואל הברמן: מה קרה? הבחור משיב: גיליתי שאבא שלי הוא הומו. בעוד שבוע הבחור נכנס שוב לבר והוא מבקש שתים-עשרה כוסות טקילה . הברמן חשב לעצמו שהבחור גילה עוד משהו הומו במשפחתו ושואל: איזו משפחה אתם, אף אחד לא אוהב בנות? עונה הבחור:דווקא כן, אחותי הקטנה
5)צעיר אחד מגיע לבית מרקחת בעיירה נידחת, ניגש למוכרת ומבקש ממנה קונדום, היא אומרת לו שאצלם בחנות זה הולך לפי מידות, והיא שואלת אותו באיזה מידה הוא, אז הוא אומר לה שהוא לא יודע, היא לוקחת אותו לחדר צדדי יורדת לו כמה דקות ואמרת לו שהוא מידה לארג', הוא קונה קונדומים ויוצא מהחנות, יום אחרי זה חבר שלו ששמע על זה מגיע לחנות, וגם הוא מבקש קונדומים, היא לוקחת אותו לאותו החדר והיא מוצצת לו ובסוף אומרת לו שגם הוא לארג', ומבקשת כסף בעבור הקונדומים, הוא מחזיר את הקונדומים למדף ואומר לה : לא תודה, אני רק באתי למדוד..
6)פעם היו ארבעה אחים תאומים שדומים אחד לשני בדיוק, הם כולם היו בסדר גמור אבל רק בעיה אחת הייתה להם שהיה להם זין מאוד קטן, יום אחד הם החליטו ללכת לד"ר כדי שאולי הוא ייתן להם משהו שיעזור להם, מגיע הראשון ומבקש מהד"ר משהו להגדלת הזין, הד"ר נתן לו כמה כדורים, ביום שאחרי בא האח השני וביקש והד"ר שחשב שזה אותו אחד הביא לו כמות יותר גדולה של כדורים מהפעם הקודמת, כשהשלישי הגיע הוא כבר נתן לו כמעט קופסא ובשביל הרביעי, הוא חשב לעצמו שאם לא מספיק כפוסע הוא ייתן לו 2 קופסאות וזה מה שהוא עשה, ביום שאחרי ארבעתם מגיעים לקליניקה של הרופא, הראשון אומר לפקידה של הד"ר שיש לו עכשיו בסדר, אבל עדיין קצת קטן, השני אומר שהוא מרוצה, השלישי אומר שיש לו דיי גדול, אבל נחמד, והרביעי, תופס את הזין שלו כמו חבל וצועק איפה הד"ר הזה ?!
7)בדואי אחד אללה בירך אותו בשתי נשים, יום אחד בא אליו חבר מהעיר הגדולה להתארח באוהל שלו, כשהגיע הלילה הם פרסו מזרונים באוהל הוא והחב והלכו לישון, עוד לא הספיק הבדואי להירדם וכבר נכנסה אליו אשתו הראשונה ואמרה לו יא עבדול עכשיו זה התור שלי והלילה שלי אני רוצה שנעשה סקס כמו תמיד, עבדול נהיה חרמן חשב רגע ואמר לה תפתחי את המקרר ותסגרי חזק אם הוא לא יתעורר מהרעש ומהאור סימן שהוא יישן חזק ונעשה, היא פתחה וסגרה, איך שהוא ראה שהוא לא התעורר קפץ עליה סיבב אותה קרע לה את הבגדים וקרע לה תצורה, אחרי זה באה אשתו השנייה ואמרה לו יא עבדול למה רק הראשונה ? הוא אמר לה שתפתח את המקרר ותסגור ושוב החבר מהעיר לא התעורר קפץ עליה וזיין אותה, יום אחרי זה הם קמים בבוקר ועבדול שואל את חברו מהעיר איך ישנת ? אז החבר עונה לו שהוא לא ישן טוב כי היה לו טעם לא טוב בפה, אז שאל אותו עבדול, ולמה לא קמת לקחת לשתות משהו מהמקרר ? אז החבר אמר לו : מה אתה חושב שלא ראיתי איך זיינת מי שפתח את המקרר

ציטוט ההודעה