לא הבנתי כל כך זה חשוב כי ככה אני לא יכול לעלות טורנטים
תודה לעוזרים![]()
לא הבנתי כל כך זה חשוב כי ככה אני לא יכול לעלות טורנטים
תודה לעוזרים![]()
נערך לאחרונה על ידי theidan; 17-06-2010 בשעה 22:38.
|
|
NFO הוא קובץ שמכינים מי שמשחררים את הטורנט שכולל את כל הפרטים עליו.
אם מדובר בסרט, אז האיכות שלו, וכל הפרטים הטכניים, ואולי הסבר קצר על הסרט.
אם זה משחק לדוגמא או תוכנה לדוגמא, אז יהיו גם הוראות התקנה בד"כ.
אתה יכול סתם ליצור קובץ טקסט עם פנקס רשימות, שיכלול את הפרטיים החשובים שאתה יודע על הטורנט.
בכל מיקרה, בד"כ בשביל להעלות טורנטים לטראקרים אתה צריך מהירות העלאה של 100 מגה ביט (12.5 מגה בייט) לשניה לפחות, מה שסביר להניח שאין לך.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
לא אין לי אז עדיף לא להיתעסק עם זה נכון?<
אין לך ממש בשביל מה.
מה שכן, אם אתה מוריד משחק, ויש לך את הNFO שלו, אתה יכול לבדוק שם מה הסריאלים שלו או איך לפרוץ אותו.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אז אני רואה שאין לי כל כך מה להתחיל בכלל בטורנט דבר שני Elbitz הוא טוב?
נירשמתי לשם זה אתר שיעזור לי הרבה....
הבאסה שאני חייב להתחיל לעלות כי אם תוך 6יום אני לא מגיע ל0.6RATIO לחשבון שלי מגיע באן
אוטומטי
אל תוריד כמו משודע אל ההתלה, ואל תבהל מאזהרות הבאנים של טראקרים על רטיו, בד"כ הם לא עושים הרבה בעיות ברגע האמת.
elbitz הוא טראקר של E-books, כלומר ספרים בקובץ PDF בד"כ, אני לא יודע כמה אתה באמת צריך אחד כזה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 17-06-2010 בשעה 22:41.
אלברט איינשטיין
ומדריכים לתוכנות שפות תיכנות בזה אני עוסק כל היום
איזה טראקר נראה לך מתאים לי?
נערך לאחרונה על ידי ProVirus; 17-06-2010 בשעה 22:54.
את האמת שאין לי מושג.
הכי יעיל ניראה לי לחפש בגוגל ולראות איזה הורדות זה מוצא לך.
אלברט איינשטיין
מצאתי אחד נח אני מקווהויש לי אתרי Warez אז שלא חסר לי תוכנות
נראה לי אני מסודר