התקציב: 2000 ( 400)
השימושים של המחשב:
- המחשב מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, וורד, קריאה מרובה): כן, בעיקר אינטרנט
- המחשב מיועד למשחקים, אילו משחקים: כן אבל לא יותר ממשחק או שניים, מנג'ר, CAROM3D, ואולי איזה פיפא...
- המחשב מיועד לתוכנות, אילו תוכנות: כן תוכנות צריבה וכו', פוטושופ ועריכת סרטים
- המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבודו עם תוכנות עריכה של מוזיקה: לא, למעט תוכנה של עריכת צלצולים לנייד AUDCITY
- המחשב מיועד לעריכה גראפית, אילו תוכנות תשתמש: כמו שאמרתי, פוטושופ, אולי פלאש, ועוד תוכנות לעריכה של סרטים
- אתה מתכנן OC (המהרת חלקים במחשב): לא יודע מזה אומר, אבל אני לא חושב.
בכל מחשב יש דיסק קשיח, גודלו קובע כמה מקום יהיה לכם במחשב.
ציין בכמה מקום אתה מעוניין ב GB: מעל 500 GB
האם הקונה זקוק לכונן אופטי: צורב דיוידי די איכותי שאני אוכל לצרוב איתו סרטים ומשחקים לPS2
צורב DVD רגיל/ צורב DVD עם Light Scribe
ציוד הקפי:
האם אתה צריך ציוד הקפי: לאמה גודל המסך הנוכחי שלכם? (לא רלוונטי אם בנוסף למחשב קונים מסך)
- מסך, בגודל
- מקלדת
- עכבר
- רמקולים
- מצלמת אינטרנט
- מדפסת
- אוזניות עם מיקרופון
בלי מסךהאם יש חנות מועדפת שהינכם מעוניינים לקנות ממנה: החנות פחות חשובה, העיקר שהמחשב לא יעבור את החריגה של 2400 ש"ח וכמובן שעדיף מחנות שנחשבת אמינה וחלקים אמינים.
קנייה ותשלום:
איפה אתם גרים: נתניה
האם הקונה זקוק להרכבת המחשב ע"י החנות (הרכבת החומרה): אני לא יודע, אם אני אמצא מחשב מוכן טוב שעונה לי על הצרכים אני אקח, אם לא אז אני אצטרך..
האם יש לך בקשות מיוחדות?
האם יש אפשרות לשדרוג עתידי: לא למעט חלקים שעם הזמן לא יעבדו ואצטרך להחליף
אם כן, תוך כמה זמן ואת מה אתם מתכוונים לשדרג:
..
אחר:
מקום לכתיבה חופשית:
תראו, אני מעדיף מחשב שיהיה לו זכרון פנימי של 4 ג'יגה......ואת כל הדברים שציינתי למעלה.... ויתמוך כמובן בוינדאוז 7......
יש לי חבר שנחשב גאון מחשבים, והוא אמר שבשביל להרכיב מחשב כמו שאני רוצה צריך תקציב שמתקרב ל4 אלף ש"ח..,.. עכשיו התקציב שלי עומד על 2500, מה אתם חושבים שאפשרק למצוא מחשב טוב.... כי אני לא רוצה מפלצת... אלה לבדיוק מה שאמרתי למעלה, בוא נגיד בעיקר לפוטושופ שיעבוד מהר ובו זמנית גלישה באינטרנט....... ושיריץ לי משחק או שניים לא כבדים....
ובוא נגיד שהמארז גם חשוב, משהו עם אורות.... אם יש גם מארז יפה אז החריגה עולה ל2800 ש"ח...
אה ושכחתי לציין, שאם אפשר בחנות באיזור נתניה או השרון זה יהיה מצוין, כי אני משלם במזומן וקונה את המחשב, אבל אני חושש שיעשו עליי קומבינה.... אז מה אתם אומרים...?

ציטוט ההודעה