קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פורום חדש נפתח , פיקאפ ואומנות הפיתוי.
    על ידי Xanax בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 05-07-2009, 14:01
  2. יש לי שאלה גופנית?
    על ידי -Sefi- בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 14-05-2007, 21:53
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 28-04-2007, 13:32
  4. תזונה נכונה-מה לאכול לפני ואחרי פעילות גופנית P=
    על ידי חנצ'וווק בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-10-2006, 22:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

מגבלה גופנית ואומנות הפיתוי.

ברירת מחדל מגבלה גופנית ואומנות הפיתוי.

שלום לכולם, אני חדש בפורום.
    אני בעל מגבלה פיזית , עד עכשיו קראתי חומר ודברים על הנושא אבל לא יישמתי ממש.
    יש לי בעיה, השאלה עד כמה היא משמעותית באמת..
    אז ככה, הנכות הוא דבר שאין ביכולתי לשנות כמובן.
    הנכות פוגעת בערך שהוא דבר גורלי בעניין גם בלי שארצה בכך וזאת דיי בעיה, נגיד מול גברים בריאים אני מרגיש שאין לי סיכוי מבחינת הערך.

נגיד ויש בחור, בחור ששולט באומנות הפיתוי לחלוטין יודע ליצור משיכה ונוחות כמו שצריך, רק שהוא מוגבל פיזית גם בידיו עכשיו הוא נמצא עם בחורה ויש עוד בחור בריא, או כמה בחורים בריאים או אם הוא איתה לבד עדיין יש בחורים בקשר איתה
    הערך שלו יהיה נמוך משל כולם אוטומטית בגלל המגבלה הפיזית או שלא?

הצלחתי למשוך מישהי מאוד יפה בעבר, HB8-8.5 לפי הדירוג.
    והיא דיי רצתה אותי עד שעשיתי כמה דברים שממש פגעו בערך שלי והיא הפסיקה. אז ככה שאני מאמין שיש לי סיכוי עם בנות.

נכנסות עוד בעיות כמו עניין המגע הגופני שהוא קריטי ומאוד מוגבל עבורי.
    אני לא יכול לגעת בבחורה איפה שאני רוצה, פשוט מבחינה פיזית לא מסוגל ואני יודע שהמגע הוא עניין קריטי.

האם יש מקום בתחום הזה בישבילי ?

בטח פה בפורום לא נתקלו עוד במקרה כזה ולא ידעו מה לענות לי אבל בכל מקרה אשמח לקבל תגובות.

ולסיום חלק בטח מכירים את שון סטפנסון, נכה עם כסא גלגלים שמתעסק בתחום הפיתוי, הוא נמצא בסדנאות של דייויד דיאלנג'לו. ובינתיים הוא היחיד מהתחום ש"נתקלתי" בו.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

מה הנכות בידיוק?

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

1. ראשית יש לי חבר נכה שהולך לו לא רע עם בנות כך שזה בהחלט אפשרי.

2. שנית לגבי הערך, דעתי היא שאם תרגיש שהערך שלך נמוך זה גם מה שאתה תשדר, אסור לך לחשוב כך!!!
    הדבר הכי בסיסי הוא שאתה חייב להיות שלם עם עצמך ועם מי שאתה. תעריך את עצמך!
    הרי יש בך הרבה מעבר לגוף שלך! תעשה רשימה של כל הדברים הטובים שבך.
    יותר מכך, עצם העובדה שלך יש מגבלה פועלת לטובתך, מכיוון שאתה ראוי להרבה יותר הערכה על כל הצלחה שלך. אתה מצליח למרות המגבלה ונגד כל הקשיים וזה שווה הרבה יותר. תהפוך את המגבלה ליתרון.

זה ברמה הרבה יותר בסיסית מפיק-אפ, זה לחיים בכלל.

אני ממליץ לך בחום להתחיל לקרוא על הנושא של הערכה עצמית ואופי באתר של דר. פיל:
    http://drphil.com/articles/category/6/

3. לנושא הפיק-אפ, מתוך רשימת הדברים שיש לך להציע לבחורה, אתה צריך לשדר לה את ה - 4 הבאים:

א. Preselection - יש עוד בנות שנמשכות אלייך / היו איתך בעבר.
    ב. מנהיג של גברים - אתה צריך להראות שאתה מוביל גברים במעגל החברתי שאתה שייך אליו. לא משנה מה זה! יכול להיות גם חוג הנכים שאתה שייך אליו.
    ג. מגן על אהובים - כשמישהו במעגל שלך זקוק לעזרה אתה לוקח על עצמך את האחריות לעזור לו.
    ד. לוקח סיכונים בהצלחה - תן לה דוגמה למקרה שלקחת סיכון ונגד כל הסיכויים הרווחת בגדול.

ודעה אישית שלי, תבחר נכון לאיזה אוכלוסיה של בנות אתה ניגש. אולי דווקא סוג הבנות שמסתובבות במועדונים הן לא הטיפוס הנכון בשבילך?
    יש עוד "חוגים" חברתיים שיכולות להיות שם הבנות המתאימות לך, תלוי כמובן בגיל שלך וכו'.

בהצלחה!!!
    נערך לאחרונה על ידי CaptainSparrow; 19-06-2010 בשעה 11:50.

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=MztUPT6NG54&feature=player_embedded"]YouTube- Sean Stephenson on David DeAngelo Man Transformation (Part2)[/ame]

אם הוא יכול ... כל אחד יכול.

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    ולסיום חלק בטח מכירים את שון סטפנסון, נכה עם כסא גלגלים שמתעסק בתחום הפיתוי, הוא נמצא בסדנאות של דייויד דיאלנג'לו. ובינתיים הוא היחיד מהתחום ש"נתקלתי" בו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Smoothi צפיה בהודעה
    YouTube- Sean Stephenson on David DeAngelo Man Transformation (Part2)

אם הוא יכול ... כל אחד יכול.
    אל תכליל.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לפי דעתי העובדה שאתה נכה יכולה לכוון אותך בחיים לשני כיוונים עיקריים שאתה בסופו של דבר בוחר (זה יכול להיות עם כמעט כל דבר למשל קרחת או גוף שעיר או אפילו אי הצלחה בהשגת כסף ויציאה מהבית של ההורים ).

הכיוון הראשון הוא כיוון של כאב ורחמים עצמיים,מחשבה שאף אחד לא באמת מעריך אותך כי אתה "פחות טוב" מאחרים.
    אתה גם משדר ערך נמוך וגם אנשים לא רוצים להיות בחברתך יותר מידי כי אתה משדר להם עצב ורחמים,ומה לעשות,זה מרחיק אנשים ממך.

הכיוון השני,הוא כיוון של "אז מה אם יש לי מוגבלות מסויימת,אני עדיין יכול ליהנות ולהשיג את המטרות שלי" .
    העובדה שיש לך נחות מסויימת לא אמורה להפריע לך להשיג את המטרות שלך ,יש אדם,אני לא זוכר את שמו...שאין לו כפות רגליים,והוא עבד במשך עשור על רגליים מלאכותיות והוא השתתף בתחרות ריזה והוא יכול לרוץ.
    יש גם עוד אדם שעשה משהו דומה אבל עם קביים ...מה שאתה אמור להבין פה הוא שכמעט ואין גבול ליכולת של האדם,אם אתה באמת תרצה להשיג משהו אתה תוכל !

אז איך אתה מיישם את זה במה שאתה רוצה להשיג כרגע ? איך אתה מיישם את זה בפיקאפ ?
    קודם כל ,מספיק עם המחשבה שבחורה תעדיף "בחור בריא" ,בטכלס מבחינה הגיונית זה נכון ,אבל למה זה הגיוני לנו ? כי רוב הבחורים שנכים ,מרגישים,בידיוק כמוך ..שאיפשהו הם פחות טובים מאחרים סביבם והבחורה יכולה להשיג מישהו הרבה יותר טוב מהם אז למה לה בכלל לבחור אותם ?
    העובדה היבשה היא שאתה כן יכול למשוך בנות שנראות מעולה ,קח לדוגמא את הבחורה ההיא HB 8.5 שמשכת ,הצלחת ליצור משיכה למרות שלא האמת בעצמך ! רק שתבין כמה קל זה ליצור משיכה ! יצרת ערך גבוהה ? קצת קינו ? לא נתת לה להצליח להוריד לך את הערך ? יש משיכה !

בקשר לבעיית הקינו ...לא הסברת בצורה מלאה מה הנכות שלך ככה שאני לא יודע עד כמה זה בעייתי ...אתה מוכן לפרט קצת יותר כדי שאני אוכל לעזור לך גם בתחום הזה ?

בשורה התחתונה,כן יש מקום בתחום הזה גם בשבילך

קודם כל תודה על התגובות.
    הערך לא נקבע רק על פי ההתנהגות והאופי , גם הבריאות היא חלק בלתי נפרד מזה. בריאות מעלה את הערך. מבחינת המוגבלות הפיזית אני לא עומד והולך מרותק לכסא גלגלים וגם מוגבל בידיים, נגיד אני לא יכול לשבת ליד מישהי ולגעת לה בשיער או בפנים ובצוואר וגב עליון. בן אדם בריא מסוגל לעשות הרבה מעבר למה שאני יכול מבחינה פיזית, אם זה מה שבנות צריכות והן צריכות, כי זה מה שמוביל לסקס איתן
    .
    כל הדברים שאני כותב הם ע"פ מה שקראתי בספרים ומאמרים.

אני חושב שהבחורה צריכה להבין שאני לא מסוגל לגעת בה איך שאני רוצה ואיפה שאני רוצה בגלל מוגבלות פיזית ואולי זה יעזור לבעיה הזאת. אותה בחורה שהצלחתי למשוך, נמשכה אליי בלי שנגעתי בה היא לא הכי ידעה שאני לא מסוגל היא ראתה ורק אז.

עכשיו אני דיי רוצה להכנס לזה יותר, כלומר ממש להתחיל עם בנות למטרת האימון ומועדונים זה באמת לא המקום בישבילי, אולי גם יצא מזה מעבר אבל זאת לא המטרה. אשמח לקבל עצות ותגובות.

משתמש מתקדם האוואטר של Kutaly
    לייקים
    85
    נקודות
    25
    משפט מחץ
    כל הטובים תפוסים, אני התגלמות הרוע! .

קודם כל תודה על התגובות.
    הערך לא נקבע רק על פי ההתנהגות והאופי , גם הבריאות היא חלק בלתי נפרד מזה. בריאות מעלה את הערך. מבחינת המוגבלות הפיזית אני לא עומד והולך מרותק לכסא גלגלים וגם מוגבל בידיים, נגיד אני לא יכול לשבת ליד מישהי ולגעת לה בשיער או בפנים ובצוואר וגב עליון. בן אדם בריא מסוגל לעשות הרבה מעבר למה שאני יכול מבחינה פיזית, אם זה מה שבנות צריכות והן צריכות, כי זה מה שמוביל לסקס איתן
    תירוצים... לגובה בשביל להחזיק לה את היד, אתה מגיע? לגעת לה במותן, אתה מגיע?
    הבחורות בארץ לא כאלה גבוהות, הן לא עומדות כל הזמן וחוצמזה שתתכופף קצת!

עכשיו אני דיי רוצה להכנס לזה יותר, כלומר ממש להתחיל עם בנות למטרת האימון ומועדונים זה באמת לא המקום בישבילי, אולי גם יצא מזה מעבר אבל זאת לא המטרה

אוקיי, אז לא מועדונים, אבל אתה יוצא לבלות מדי פעם, לא?
    פחות חשוב לאן אתה יוצא, העיקר שתצא ותפגוש אנשים.
    נערך לאחרונה על ידי Kutaly; 20-06-2010 בשעה 04:10.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect