הבלם הברזילאי של מכבי נחת בנתב"ג אחרי 14 שעות טיסה שם חיכו לו האולטרס: "נעשה דברים יפים". על המעבר מספרד: "זה אתגר בארץ חדשה"
אין ספק שמכבי ת"א היא הקבוצה החמה של פגרת הקיץ, לאחר מסע רכש שכלל את רוברטו קולאוטי, יואב זיו, אלירן עטר, קלמי סבן וברק יצחקי. כעת הצהובים מתפנים לבניית מצבת הזרים ומי שנחת היום (שישי) בישראל הוא ניבאלדו, שצפוי לחתום בקבוצה לאחר שיעבור את הבדיקות הרפואיות.
הבלם הברזילאי, שסיים את חוזהו בוויאדוליד, כבר סיכם את כל תנאיו בשורות הצהובים ובכך יצטרף להאריס מנדוניאנין שגם כן הגיע מהקבוצה שירדה העונה לליגה השניה בספרד. בעונה החולפת הוא שיחק 25 משחקים בליגה הספרדית, בהם כבש שני שערים.
עם נחיתתו השחקן התקבל ע"י כחמישים אוהדי מכבי ת"א שהמתינו לו בשדה התעופה עם דגלים, צעיפים וחולצות של ארגון ה'אולטרס'. היה קל לזהות את ההבעה על פניו של הברזיאלי ואת הרושם שהותירה עליו קבלת הפנים.
ניבאלדו, אמר כשהתפנה: " אחרי טיסה של כמעט 14 שעות אני מאוד עייף ופתאום התעוררתי כשראיתי את כל האוהדים בשדה התעופה. עדיין לא הספקתי ללמוד הרבה על מכבי ת"א אבל אין לי ספק שזה מועדון שצפוי לזכות בהרבה תארים ונוכל לעשות זאת השנה".
דעתי האישית:
הוא שחקן טוב שיועיל למכבי. מה אני אגיד לו? בהצלחה.
קרטדיט לONE



ציטוט ההודעה



