קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 24-12-2007, 18:13
  2. איזה באסה לי .. אין לי משפחה בארץ ...
    על ידי rapakost בפורום דיבורים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 00:05
  3. מחר 7:30 וינגייט ... באסה. ...
    על ידי AvixTz בפורום דיבורים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 26-09-2005, 16:07
  4. אוייי שיט! איזה באסה של החיים חחחח
    על ידי Doctor G בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 00:07
  5. סאמק איזה באסה!!! נקעתי את האגודל שברגל!!!!
    על ידי veRoNix בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 18:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

באסה רצינית שבאה עם הצבא..

ברירת מחדל באסה רצינית שבאה עם הצבא..

כרגע אני בצבא ויוצא לי להיות בבית פעם בשבועיים-שלוש, וגם אז זה יוצא בדיוק ליומיים וכבר צריך לחזור. הקטע הוא שבמהלך אני גם לא יכול להיות כל הזמן עם הטלפון(זאת אומרת לדבר) אין לי גם חברה, קיצור מה שאני אומר שהבאסה היא שכל פעם שאני חוזר לבית אני יוצא כל רגע שאני יכול וכל הזמן מנסה להכיר אבל גם יוצא לי להכיר איזה מישהי נגיד אז לא יוצא לי לשמור איתה על קשר אחר כך..זה מדכא הקטע הזה..באזרחות לפני הצבא היו לי מלא ידידות וגם הייתי מזיין מה שהיום בכלל לא קורה בצבא..

2. קישורים ממומנים

זו תקופה כזו ואין מה לעשות. תסיים טירונות ואז אולי באימון מתקדם יתנו לכם להיות עם פלאפונים ואם לא במתקדם אז אח"כ...
    גם אני הייתי ככה ועוד עם חברה ויכלתי לדבר איתה בחצי שעה שהייתה לי בצהריים ובערב בחצי שעת ת"ש...
    אין מה לעשות תקופה קשה אבל היא עוברת. יש לי חבר בצוללות שמשהו כמו שנה וחודשיים היה אסור להם ב-כ-ל-ל להיות עם פלאפון עליהם, הם היו צריכים להפריד את הסוללה מהפלאפון והדרך היחידה שלהם לדבר עם הבית הייתה טלפון ציבורי, חצי שעה לכל הצוות... וחברים אחרים בטיס שחזרו כל 56...

אני מבין את הבאסה אבל אין כל כך פתרון לזה. אם אתה בקטע של סטוצים אז צא למועדונים כשאתה חוזר...

ואללה אחי מבין אותך , מה שאתה כן יכול לעושת זה סטוצים מזמדנים כי ביומיים , איזה יומיים יום וחצי הזה שאתה מקבל אין זמן לחפש בחרוה למערכת יחסים ...הפתרון היחיד וסתם שתדע אני גם בנעליים שלך חוזר פעם בשלוש ארבע וזה הולך ונהיה גרוע ...עם כל הבאסה זה הפתרון היחיד אבל אל תשכח דבר אחד תמיד יכול לצאת מסטוץ איזה משהו לפחות שיהיה את הסטוץ שתחזור לשבועיים הבאים מסופק...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    נבו
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    No Pain=No Gain!

אין מה לעשות אחי, צבא זאת תקופה חרא לכולם. אתה 3 שנים משרת את המדינה אבל תאמין לי שזה רק פוגע באנשים- הרגלי האכילה משתנים, הזמן שאתה מבלה משתנה ועוד הרבה דברים.
    ככה זה, 3 שנים אתה סובל ואחרי זה יש לך את כל הזמן שבעולם להכיר בנות.

בואנ אנישם תרגעו כן זה בעיה כל העניין אבל לא הגזמת אה...משני הרגלי אכילה יציאות מה לעושת צרךי קצת לתרום , אתה חיי פה אנישם נהרגו בשביל להגן עלי ועליך אז תאמין לי שכל השינויים האלה הם כלום בהשוואה למה שתא החיב למדינה הזאת , עזוב למדינה לאנישם מהםע שלך שהקריבו את החיים שלהם או את השלוש שנים האלה בשבילך ובשבילי .
    וחוץ מיזה הצבא לא רק חרא יש רגעים מצחיקים רצח רגעים שטופי רעל ! וכן רגעים משביזים ושאין כוח לרואת ירוק מתמודדים אנחנו לוחמים !(ושניא ואמר לוחמים אינ מתכוון לכולם במערכת כי הקרבה של שלוש שנים זה חתיכת דבר)
    קיעצר תתעודד זיין בשושים ואולי תכיר מישהי חות מיזה בסדיר יהיה לך רבה יורת קל רק סיים תטירונות יהיה בסדר!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,718 | הודעות: 8,174,305 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect