אני בן 17 וחודש,ועוד שבעה חודשים לפי החוק אני יכל להוציא רישיון מציל.
חשבתי להיות ככה מציל בקאנטרי בבריכה וזה...
ורציתי לדעת אם כדאי לי ,כי זה לא החלום שלי או משהו סתם בשביל כסף.
כדאי?
אני בן 17 וחודש,ועוד שבעה חודשים לפי החוק אני יכל להוציא רישיון מציל.
חשבתי להיות ככה מציל בקאנטרי בבריכה וזה...
ורציתי לדעת אם כדאי לי ,כי זה לא החלום שלי או משהו סתם בשביל כסף.
כדאי?
|
|
זאת יכולה להיות עבודה ממש טובה.
יהיה לך הרבה מגע עם בנות אם תנצל את זה כמו שצריך, וחוץ מזה לדעת הצלה יכול רק לעזור.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
ת'אמת זה אחלה עבודה, כוסיות, להציל אנשים חתיכת סיפוק, שחיה אחושמוטה.
הפאק היחיד, זה שיש בריכות שהמצילים השרמוטות לא מסכימים לקפוץ למים.. בריכה כזאות - תפוס מרחק.
בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Shlomi062; 22-06-2010 בשעה 22:28.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
לך על זה חופשי רק תהיה עם ראש על הכתפיים שאתה במשמרת
תשמע אתה חי בחרטא
אני מציל חובב
אבא שלי מציל מגיל 16
אח שלי עוזר מציל
זאת העבודה הכי מתישה בעולם
אתה לא עם 2 עיניים על הבריכה אתה 2000 עיניים על הבריכה
וואלה לשחות טוב, מה תעשה שיטבע לך איזה אחד ששוקל 140 קילו
למשל מה שאבא שלי עשה זה פשוט ניטרל אותו עם בוקס לביצים.
או שילד בן 8 טובע אתה מוציא אותו מהמים ועושה לו את הלחיצות אלה בחזה שחכתי תשם של זה עד ששברת לו כמה צלעות ובסוף אתה נרגע ורואה שהוא מתעורר והכי מצחיק הילד קם בבהלה ואומר לך "ימניאק זה כואב" והאבא של הילד לא מסכים להזמין אמבולנס כי הוא חושב שהילד סתם משחק
אם אתה חושב שמציל זה "רק לדעת לשחות טוב" אז תשכח מזה
עזוב את זה שאתה צריך לדעת את כל סוגי השחייה (חזה, חתירה, פרפר, צלילה, אחורה פרפר, אחורה חתירה וכו')
זה אחד הקורסים היותר קשים
^הכסף לא משהו? 45 שקל לשעה לא מספיק לך ביום רגיל? בשבת זה יכול להגיע גם ל75 שקל לשעה
לא משנה עם יש 300 איש או שאין אפילו זבוב בקרבת הבריכה
זאת עבודה שוחקת
יש לי אחד בקיבוץ שבא לעבוד בתור מציל אחרי הצבא הוא טס לארהב עבד שם במאבטח קניון חזר כי נגמרה לו הוויזה והוא נתקע בלי מזומנים ישראלים אחרי חודשיים מפתיחת הבריכה הוא התפטר והוא עשה 35 שקל לשעה ביום רגיל
זה משהו כמו 8 9 אלף בחודש. אבל תבינו זה לא המקצוע שאני רוצה לעשות זה רק ככה סתם להתחלה.
טובבב מה עשיתם מזה?! כולה "מציל"!!! עוד אני אחשוב שיותר קשה להתקבל לקורס טיס מאשר לקורס מצילים!! בסדר הבנתי שצריך לשים לב . ואני מדבר פה על בריכה לא על ים!!!!