קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 10-08-2011, 04:20
  2. לא יאומן עד כמה פשוט אפשר לקבל בפורום הזה נקודות!
    על ידי SmexyWriter בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-02-2010, 20:30
  3. למ אף אחד לא עוזר לי בפורום הזה?
    על ידי Nok1a בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-03-2006, 20:26
  4. בשביל להעלות קצת את הרמה בפורום הזה.. ממש קצת
    על ידי SlutFatma בפורום אלקטרונית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 17-02-2006, 23:03
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 14:44
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

האפלייה בפורום הזה פשוט ביזיון

  1. #1
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    11/2009
    גיל
    39
    הודעות
    103
    לייקים
    14
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל האפלייה בפורום הזה פשוט ביזיון

    הזדעזעתי עמוקות היום, ברגע שקראתי את התגובה האחרונה של מנהל הפורום באשכול הזה:http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=619917

    העניין בקצרה - משתמש בפורום קנה את הספר של מאפי ועל זה ננזף על ידי המנהל ובגלל זה האשכול שלו ננעל. למרות שמשתתפי הפורום כן ניהלו דיון מכובד וענו על שאלות, המנהל החליט לסגור את האשכול, רק בגלל שהבחור קנה ספר של מאפי.

    לא ייתכן שפורום שעוסק בפיקאפ יהפוך לקליקה ששמחה לקבל אנשים שלומדים ממקור אחד, אבל נוזפת ומגרשת מהפורום אנשים שמשתמשים במקור אחר.
    לא ייתכן שאדם ששואל שאלות בעקבות קריאה בספר של מיסטרי יקבל תשובות ואדם ששואל שאלות בעקבות קריאה בספר של מאפי יינזף.

    הרי בפורום מפורסמים הרבה מקורות שונים - מיסטרי, טיילר, גאמבלר, רוס ג'פריס. הם כולם באים מגישות שונות ומשיטות שונות. הם כולם אנשי עסקים היום והארגונים שלהם אלו מכונות משומנות של כסף.
    אך כאשר מדובר בהם, משום מה נוהגים להתעלם מהעובדה שעבורם זה עסק ובכיף משתמשים בחומרים שלהם (כנראה בגלל שאפשר להשיג אותם פיראטית), אבל ברגע שגוף ישראלי דומה שהפך את התחום בישראל לבר השגה לכל אחד, עולה לדיון, מייד האשכולות ננעלים, נמחקים והאנשים מקבלים נזיפה.

    אני לא בא לפרסם כאן את מאפי, אבל בא אני לתקן עוול שקליקה של המנהלים עושה למשתמשי הפורום.
    בואו נודה, רוב האנשים פה נחשפו לפיקאפ תודות למאפי.
    מאפי נותנים המון חומר בחינם. כל שבוע מאמרים חדשים וסרטוני וידאו חדשים, בחינם. בלוג שמתעדכן כל כמה ימים עם מאמרים חדשים.

    אז מה אם הם גם עושים פרסום מאסיבי לעצמם? זכותם. זו העבודה שלהם והם צריכים להתפרנס ממשהו בזמן שהם מכינים חומרים שכל כך הרבה אנשים נהנים ממנו בחינם.
    אני מבין שממאפי לא כל כך פשוט לגנוב כמו ממיסטרי, אז זה צורם כאן למישהו.

    הרבה בוגרים של מאפי שהגיעו לפה ונתנו כאן תשובות איכותיות, פשוט נאלצו לעזוב כי כל הזמן ננזפו על ידי ההנהלה.

    עובדה שבהתחלה פורסמו כאן עשרות מאמרים של מאפי.
    תפסתי כאן שיחה עם אחד הבוגרים שהגיע לפורום הזה לפני איזה חודש. הוא סיפר לי שבעבר מאפי פנו וביקשו לקבל קרדיט למאמרים שפורסמו כאן (אין להם בעייה שתפרסמו, רק שתתנו קרדיט). אבל המנהלים של הפורום פשוט לקחו ומחקו את המאמרים בטענה שאיימו עליהם (הרי המנהלים מכבדים רק חומר גנוב).

    אז בואו נהיה הוגנים כלפי אנשים ונכבד כל אחד, לא משנה מאיזה מקור הוא לומד, כיצד הוא נחשף לחומר ובמה הוא בחר להשקיע כסף. בסופו של דבר כולם כאן בשביל לעזור אחד לשני ולא בשביל לשחק במשחקי ילדים של מי יותר טוב ומי יותר מניאק.
    נערך לאחרונה על ידי SuperEitan; 20-06-2010 בשעה 13:32.

  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    מורחקים
    תאריך הצטרפות
    02/2010
    הודעות
    2,853
    לייקים
    270
    נקודות
    5
    מין: נקבה

    ברירת מחדל

    "הרבה בוגרים של מאפי שהגיעו לפה ונתנו כאן תשובות איכותיות, פשוט נאלצו לעזוב כי כל הזמן ננזפו על ידי ההנהלה."

    אני אישית יודע במי מדובר. דעו לכם, הברחתם בחור נורא איכותי מהפורום שהולך לזיין בכמויות בחופש הזה.

    זה למה אני שונא את קהילת הפיתוי בארץ.

  4. #3
    משתמש מתקדם
    תאריך הצטרפות
    03/2010
    גיל
    30
    הודעות
    783
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    באמת שמתי לב שאנשים פה יותר מדי נוקשים ואישית אני נחשפתי לפיקאפ בזכות מאפי

  5. #4
    משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    תאריך הצטרפות
    11/2009
    הודעות
    2,366
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    כמה דגשים, סתם כי ממש השקעת בפוסט שנועד ליצור ויכוח, למרות שברור שהדבר הנכון לעשות היה לשלוח לי הודעה פרטית עם הנושא.

    א'- הפוסט המדובר לא ננעל בגלל תקנון הפרסום של הפורום, מה שאומר שכנראה הוא ננעל בגלל שיקול דעת של המנהל, ואני לא הולך לערער על ההחלטה שלו (בעיקר לא ככה) בלי שהוא יסביר לי למה הוא נעל.

    יכול להיות שאם היית בוחר בדרך קצת פחות פרובוקטיבית הייתי פותח את האשכול ומדבר איתו במקביל - אבל אם אתה רוצה סיבות שלא קשורות לפרסום, אני יכול להגיד שהאשכול ננעל כי השאלה נשאלה אלף פעם ("מה מתאים לגילאי 14-15 ו4 חודשים ו3 ימים"?) - וזה דווקא כן כתוב בתקנון של החוקים.

    אם כבר קטנוניות, ולא ייתכן, ולא פה ולא שם...

    ב'- יש איסור לפרסם חברות בארץ בגלל סיבות שונות לגמרי, אם אני אמליץ לקנות את הדיוידיים של מיסטרי מחר אף אחד לא ייכנס לפה ויתחיל לפרסם קישורים לאתר של דיאנג'לו, ומחרתיים אף אחד לא ייכנס לפה ויתחיל לפרסם קישורים לאתר של גאנוויץ'.

    בניגוד לחברות בארץ שהוכיחו שוב ושוב שהן לא יכולות פשוט להכניס משתמשים לפורום בלי להציף את הפורום בהודעות עם הקישור והשם שלהן על כל הודעה ותגובה. רוב המאמרים של החברות האלה לא נתנו שום מידע אינפורמטיבי רציני, וכל מי שיודע משהו על פיקאפ מבין את זה. אני בכלל נגד להציג אותן פה מראש. זה חומר פירסומי, אני יודע את זה, אתה יודע את זה, והם יודעים את זה.

    ג'- הבחור ש"הוברח" מפה, לפי דעתי היה בחור רציני שיכל מאוד לעזור, ואם זו באמת הייתה המטרה שלו הוא היה יכול לעשות את זה מבלי לדחוף משפטים כמו "זה חומר מסווג, אתה חייב לעבור את הקורס בשביל זה", "אצלנו בקורס של המרכז לאומנות הפיתוי בלהבלהבלה" לכל תגובה שלו. מבחנתי לא היה צריך להתמודד עם זה כמו שהתמודדו אז, אבל עכשיו יש פיקוח ותקנון והכל בסדר.


    כמו שאמרתי אתה לא רואה אף אחד פה שם בחתימה שלו "אני למדתי מוידאו קורס של PUATraining". בסכ"ה תהיה מאוד בקרוב דרך לסמן אנשים שיודעים על מה הם מדברים בתור אנשים שצריכים להתייחס לפוסטים שלהם (PUA מוערך או משהו בסגנון), ואף אחד לא יצטרך לציין איפה בדיוק הוא סיים קורס או באיזו שיטה הוא משתמש..


    אשכול נעול, פעם הבאה שלמישהו יש תלונה בנוגע לפוסט שננעל, הוא יכול לשלוח לי או למנהל (או גם וגם) הודעה פרטית.

  6. #5
    משתמש ותיק האוואטר של InSane
    תאריך הצטרפות
    01/2009
    הודעות
    8,782
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    לא, אני לא מתכוון לקרוא את מה שכתבת,
    יש לך בעיה? בוא לפרטי.
    ערב נעים.


    PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

נושא נעול


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:15.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect