הזדעזעתי עמוקות היום, ברגע שקראתי את התגובה האחרונה של מנהל הפורום באשכול הזה:http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=619917
העניין בקצרה - משתמש בפורום קנה את הספר של מאפי ועל זה ננזף על ידי המנהל ובגלל זה האשכול שלו ננעל. למרות שמשתתפי הפורום כן ניהלו דיון מכובד וענו על שאלות, המנהל החליט לסגור את האשכול, רק בגלל שהבחור קנה ספר של מאפי.
לא ייתכן שפורום שעוסק בפיקאפ יהפוך לקליקה ששמחה לקבל אנשים שלומדים ממקור אחד, אבל נוזפת ומגרשת מהפורום אנשים שמשתמשים במקור אחר.
לא ייתכן שאדם ששואל שאלות בעקבות קריאה בספר של מיסטרי יקבל תשובות ואדם ששואל שאלות בעקבות קריאה בספר של מאפי יינזף.
הרי בפורום מפורסמים הרבה מקורות שונים - מיסטרי, טיילר, גאמבלר, רוס ג'פריס. הם כולם באים מגישות שונות ומשיטות שונות. הם כולם אנשי עסקים היום והארגונים שלהם אלו מכונות משומנות של כסף.
אך כאשר מדובר בהם, משום מה נוהגים להתעלם מהעובדה שעבורם זה עסק ובכיף משתמשים בחומרים שלהם (כנראה בגלל שאפשר להשיג אותם פיראטית), אבל ברגע שגוף ישראלי דומה שהפך את התחום בישראל לבר השגה לכל אחד, עולה לדיון, מייד האשכולות ננעלים, נמחקים והאנשים מקבלים נזיפה.
אני לא בא לפרסם כאן את מאפי, אבל בא אני לתקן עוול שקליקה של המנהלים עושה למשתמשי הפורום.
בואו נודה, רוב האנשים פה נחשפו לפיקאפ תודות למאפי.
מאפי נותנים המון חומר בחינם. כל שבוע מאמרים חדשים וסרטוני וידאו חדשים, בחינם. בלוג שמתעדכן כל כמה ימים עם מאמרים חדשים.
אז מה אם הם גם עושים פרסום מאסיבי לעצמם? זכותם. זו העבודה שלהם והם צריכים להתפרנס ממשהו בזמן שהם מכינים חומרים שכל כך הרבה אנשים נהנים ממנו בחינם.
אני מבין שממאפי לא כל כך פשוט לגנוב כמו ממיסטרי, אז זה צורם כאן למישהו.
הרבה בוגרים של מאפי שהגיעו לפה ונתנו כאן תשובות איכותיות, פשוט נאלצו לעזוב כי כל הזמן ננזפו על ידי ההנהלה.
עובדה שבהתחלה פורסמו כאן עשרות מאמרים של מאפי.
תפסתי כאן שיחה עם אחד הבוגרים שהגיע לפורום הזה לפני איזה חודש. הוא סיפר לי שבעבר מאפי פנו וביקשו לקבל קרדיט למאמרים שפורסמו כאן (אין להם בעייה שתפרסמו, רק שתתנו קרדיט). אבל המנהלים של הפורום פשוט לקחו ומחקו את המאמרים בטענה שאיימו עליהם (הרי המנהלים מכבדים רק חומר גנוב).
אז בואו נהיה הוגנים כלפי אנשים ונכבד כל אחד, לא משנה מאיזה מקור הוא לומד, כיצד הוא נחשף לחומר ובמה הוא בחר להשקיע כסף. בסופו של דבר כולם כאן בשביל לעזור אחד לשני ולא בשביל לשחק במשחקי ילדים של מי יותר טוב ומי יותר מניאק.