התאריך - לפני 3 שבועות, מסיבה.
יצאתי עם חברים למסיבה לכבוד יומולדת של חבר, לא הייתי בראש של אפילו לחפש בנות, סתם נהנו שם (היינו איזה 15 חברה, רוב הבנים באו עם החברות שלהם).
קיצר אנחנו באמת עושים מה שבראש שלנו, לצערי אני נוהג, לא נורא, במהלך הערב היינו ליד קבוצה של בנות, אחת הבנות, HB 8.5, שולחת מבטים טירוף...
באמת שלא היה לי כוח להתחיל עם בנות באותה מסיבה, אבל בסופו של דבר, לא רציתי לצאת אידיוט (בכל זאת, היו מבטים כמו שלא ראיתי הרבה זמן), אז בדרך החוצה מהמסיבה הלכתי אליה, סגרתי מספר, ונפרדנו כידידים
יום ראשון דיברתי איתה (היא עדיין בצבא), אי אפשר היה להיפגש בסופש הקרוב, אז סופש הבא נפגשנו בשבת.
- במהלך השבועיים הנ"ל דיברנו בטלפון לא מעט, בעיקר פלירט בהודעות, וגם בניית נוחות.
התאריך - לפני שבוע, יום שבת
סגרנו על איזה בית קפה בתל אביב, אני אספתי אותה מהבית, הגענו.
ישבנו שם כמה שעות, הרבה מאוד בניית נוחות, קינו בקטנה, נגמר הערב.
אני לוקח אותה הביתה, באוטו מוזיקה "רומנטית".
אני: אני רואה אותך בחמישי?
היא מהנהנת.
מבטים, קינו, מצב מעולה לנשיקה,נשיקה, אפשר לומר שזה היה 50 50 ולא 90 10.
יש לציין שבמהלך כל הערב היה לנו חיבור מצוין... שיחה זרמה, ולא באופן מאולץ, משני הצדדים.
מלא IOI לאורך כל הערב, צוחקת מכל דבר שאני אומר, מבטים, נגיעות, שיער, קיצר, הכל By The Book.
לא הייתה כוונה לFC, לא ממני... אני כיוונתי לקשר, ומנסיון, FC, מוקדם מידי לא בריא לקשר.
קיצר חזרתי הביתה מבסוט, בחורה כמו שהרבה זמן לא פגשתי, גם נראית מצוין, גם באותו ראש כמוני, והמשיכה והרצון להמשיך את הקשר נראו הדדים.
עד כאן
יום ראשון בערב, אני חוזר מהעבודה, מרים טלפון. <-- טעות ראשונה?
היא עונה שהיא לא יכולה לדבר כרגע, תחזור אלי מאוחר יותר.
כמה שעות אחרי זה, אני כבר חצי ישן, מקבל הודעה שהיא מצטערת, וכבר מאוחר והיא תחזור אלי מחר, אני מתוך שינה שולח חזרה - "סבבה, לילה טוב".
מקבל לילה טוב (סימן קריאה) חזרה, וזהו.
מאז היא נעלמה, אני שלחתי הודעה בערב אחרי זה, אין תגובה.
חמישי שלחתי הודעה נוספת, לפני שוויתרתי לגמריי על העסק.
כל העסק הכניס אותי לסרט כמו שלא אכלתי מאז הלא הראשון שקיבלתי (ממשהיא שרציתי כמה שנים, ועד שהעזתי) בגיל 17.
בחיים לא קיבלתי דחייה אחרי דייט ראשון, וגם שאר הדחיות היו מאוד ספורות...
כמו גם שבחיים לא נזרקתי.
זה הכניס אותי לדיכאון, אני כבר לא מעט זמן מחפש קשר, ועד שאני רואה אחד שאני מעוניין בו, אני מקבל בלוק, ועוד אחד מכוער ותמוה כזה.
אני טוען שזה קארמה על משהוא שעשיתי למישהיא שיצאתי איתה לפני איזה 3 שניםלמרות שהייתי מספיק בוגר כדי להגיד לה את זה בפנים (שזה לא עובד...).

ציטוט ההודעה