אורי יצחקי חתם היום בברק נתניה והופך בכך לרכש הראשון שמבצע אריק אלפסי, מאמן הקבוצה, לקראת העונה הבאה.
חוזהו של הגארד הוא לשנתיים. החתימה של השחקן בנתניה נעשתה באמצעות סוכנו אבי זילברמן. יצחקי מצטרף לשמוליק ברנר ולאלירן גואטה להם חוזה גם לעונה הבאה. ליאור חכמון עשוי לעזוב את הקבוצה בעונה הבאה, ושמו כבר מוזכר כאפשרות להצטרף להפועל ירושלים ולעודד קטש.
יצחקי בן ה-29 גילה יכולת מצוינת בעונה שעברה בבני השרון, במיוחד בסדרת רבע גמר הפלייאוף מול מכבי תל אביב שם נוצחה הקבוצה 3:2. נתניה כזכור הגיעה לחצי גמר הפיינל פור בו הובסה על ידי הצהובים.
"אני שמח מאוד על ההחתמה של אורי בקבוצה", אמר מאמן נתניה, אריק אלפסי. "אנחנו מנסים לבנות שלד ישראלי שירוץ עם הקבוצה לאורך שנים ואורי יהיה חלק חשוב מהמגמה הזו. רציתי אותו בנתניה כבר בעונה הקודמת אבל הדברים לא הצליחו, אני שמח שהשנה זה הסתדר לנו. אורי שחקן מנוסה שיוכל לתרום מהידע שלו כדי להפוך את הקבוצה שלנו לטובה יותר. אני מאמין שהחיבור שלו לקבוצה ולקהל יוכל לעזור גם לו כדי להציג את היכולות הטובות שלו".
יצחקי קלע בעונה שעברה 9.3 נק' למשחק עם 2.2 אס'. קודם לבני השרון שיחק בבני הרצליה, מכבי רעננה, הפועל ירושלים, עירוני ר"ג, רמה"ש/חיפה, לאשקו הסלובנית ודינמו סנט פטרסבורג.
קרדיט לספורט 5
![]()

ציטוט ההודעה