האם "רק מתגעגע" השיר החדש של אייל גולן כבר הוקלט בעבר על ידי זמר אחר?
על פי החשיפה של הבלוגר עומרי חיון בבלוג שלו "בדרך לתהילה" התשובה חיובית.
אולם, בירור מעמיק של מערכת חריף בעניין מגלה כי מדובר בסקיצה בלבד שהוקלטה לפני כשנתיים על ידי הזמר הצעיר נדב כהן.
לטענת חיון, השיר "רק מתגעגע" שנכתב על ידי אביעד פניו ושאייל גולן אמור היה לשיר מחר (23.6) בבכורה טלוויזיונית בספיישל מיוחד בתוכנית "כוכב נולד", הוקלט ובוצע בהופעותיו של נדב כהן,
ממתמודדי "כוכב נולד 5" שהשתחרר משירות סדיר בצה"ל בימים אלה. חיון אף העלה הוכחה ל-עמוד הפייסבוק שלו בדמות הקלטה של השיר בקולו של נדב כהן.
גם הסטטוסים ב-עמוד הפייסבוק של נדב כהן מעידים על כך שיש אמת בדברים, כשבסוף השבוע שעבר כתב "חבל שביום השחרור שלי מצה"ל מפרסמים כתבות באינטרנט על גנבה של אייל גולן, ושאני מגיב בנושא ומעוניין לעשות מזה באז תקשורתי, שניסיתי אך ורק למנוע את זה!!. זה עולם המוזיקה, ואני מאחל לאייל גולן, שהוא זמר מדהים!!!!!, המון בהצלחה ושאני בטוח שהוא יביא לשיר את המקום הכי ראוי!".
אביעד פניו, כותב השיר, הגיב בעניין לפנייתה של מערכת חריף בעניין: "השיר נכתב במקור עבור אייל בעקבות סיפור חייו כפי שנחשף בתקשורת. נדב כהן הקליט סקיצה לשיר כפי שמוקלטות סקיצות לכל השירים שאני מייעד להוציא לאוויר העולם. אני שמח על כך שאייל בחר בשיר שלי ומעניק לו הזדמנות הופעה חגיגית בתכנית כוכב נולד ברביעי הקרוב".
בהודעת היח"צ מטעם אייל גולן שיצאה בשבוע שעבר לתקשורת נכתב: "השיר 'רק מתגעגע' נכתב עבור אייל גולן ע"י אביעד פיניו כבר לפני למעלה משנה, אך גולן החליט לחכות עם הקלטת השיר וביצועו להזדמנות מיוחדת – כוכב נולד נבחרה על ידי אייל כהזדמנות המושלמת להוצאת השיר החדש". ממשרד היח"צ של אייל גולן סרבו להגיב בנושא.
קרדיט לאתר חריף.



ציטוט ההודעה







