אני אישית מרגיש שכן אני כל הזמן רוצה עוד ועוד ועוד ללמוד כמה שיותר דברים חדשים וזה תכלס די ממכר ואתם?
אני אישית מרגיש שכן אני כל הזמן רוצה עוד ועוד ועוד ללמוד כמה שיותר דברים חדשים וזה תכלס די ממכר ואתם?
|
|
כשימות לך הראם אתה תגמל.
PsyTrance לשעבר
MegaPro לשעבר
זה תלוי ללמוד דברים טובים זה תמיד טוב, תלוי למה תשתמש בהם, אם זה סתם כדי להיות מניאק ועצבן אנשים בלי סיבה אז לא.
אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
סטפן רוברטס
And Man Created God In His Own Image
Come Out
לא לא קשור סתם פשוט נגיד עם זה סטים שיהיה לך את כל המשחקים וגם עם זה דברים אחרים ובכללי להרחיב כמה שיותר תידע בזה
אתה כולה פורץ לסטימים "מכור" ועוד עם תוכנה שמפורסמת באינטרנט..
תאמין לי שאחרי חודש מקסימום כבר משעמם לפרוץ לסטים
נערך לאחרונה על ידי eladking; 23-06-2010 בשעה 18:40.
אני לא פורץ רק סטימים אני פורץ גם BRAZZERS ZTOD ועוד אתרים עם קאפצ'ה משתמשי סקייפ MU ועוד אני לא מתכוון להרחיב בזה ועל תדבר בזילזול
לא צריך לזלזל בכלום, כל פריצה מכבדת את בעליה (ברצינות אני מדבר), בין אם זה סטים או ברזרס או כל דבר.
סטפן רוברטס
Come Out
צודק אחי בכל מילה ומילה פשוט יש את אלו שעוברים לשלב של הפריצת אתרים SQL ועוד דברים פורצים דברים צוחקים על אלו שלא יודעים ושכחו איך הם התחילו ותפסו תחת שונא כאלו כל אחד צריך לזכור מי הוא היה פעם
נערך לאחרונה על ידי Reggae-Man; 23-06-2010 בשעה 18:46.
לא תופס תחת ולא כלום פשוט אומר שזה לא נקרא פריצה כל כך גדולה.. כולה תוכנה רשימת קומבו פרוקסי ולעבודה..אין ממש מה ללמוד יותר ויותר.. הדבר היחדי שאפשר ללמוד זה איך לשחק עם הcaptcha של התוכנה
אתה רושם "האם אתם מכורים לפריצות" זה שאלה כללית..
נערך לאחרונה על ידי eladking; 23-06-2010 בשעה 18:49.
אני יודע וכל אחד יכול לענות בדרכו וזהו שאני למדתי לשחק עם הקאפצ'ה להשיג FAILWORD של כל אתר שלא כולם יודעים את זה ולא תמיד לכל אתר זה קל ואחי על תשכח שיש אנשים שבכלל לא יודעים שיש תוכנה לפריצת סטים בשבילנו זה כלום תחשוב על חברים שלך נגיד שלא מתעסקים בזה רק משחקים בסטים בשביליהם כזה דבר זאת מתנה ענקיתת אחי קיצר על תישכח מאיפה באת
אני לא פורץ אתרים אני גם כמוך פורץ עם תוכנה משתמשים לאתרים האלה ולסטימים..
נערך לאחרונה על ידי eladking; 23-06-2010 בשעה 18:52.
סבבה אחי אני לא מתכוון אליך אני מתכוון בכללי ואתה בעצמך כנראה פגשת בדרך כמה כאלו שניפחו לעצמם כל כך תאגו שהם חושבים שהם האנלייזר הבא
כנראה שלא יהיה עוד אנלייזר, הבן אדם ניצל פרצות שהיו באבטחה שהוא מומחה בזה והצליח להיכנס לאן שבא לו, וגן הצליח לגנוב 2 מיליון דולר קנדי אז....., וגם לא כל מי שלמד SQLI נחשב פתאום לאיזה "האקר ענק"
סטפן רוברטס
Come Out
זה בדרך הכלל הסקריפט קידס ..^_^ לוקחים תוכנה שמישהו בנה לחפש חורים מתלהבים שפרצו חור ואז כדי לפרוץ לוקחים עוד תוכנה של מישהו שבנה ומתלהבים
דרך אגב.. האנלייזר אומנם פרץ אבל לא הצליח להסתיר עקבות וזה דיי מוריד מהגדולה שלו..
אני בטוח שיש כאלה שיודעים לפרוץ פשוט לא להסתיר תעקבות ולא לוקחים סיכון
עריכה:
בשביל לא להספים אני יגיב לך על מה שרשמת למטה..
בגלל זה שמתי תפרצוף.
נערך לאחרונה על ידי eladking; 23-06-2010 בשעה 19:02.
צודק אחי ואנחנו תכלס סקריפט קידס גם מתעסקים בתוכנות וכל זה אבל אין מה לעשות תאמין לי אני מעדיף גם לא ללמוד SQL כי כשאני לומד משהו אני תופס תעניין מהר ואני מכיר את עצמי וינצל את זה לרעה ואני לא רוצה להסתבך אז אני רוצה להשאר איפה שאני וזהו