קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. פירסום טקסט...תגידו מה שאתם חושבים..
    על ידי איתי המאגניב בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 21:33
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

פירסום|013נטויז`ן הם רמאים ,תיזהרו!

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל פירסום|013נטויז`ן הם רמאים ,תיזהרו!

013נטויז`ן הם רמאים .
    קניתי מהם שרת למרות המחיר הכי יקר בשוק ,השרת לא הותקן כמו שצריך והם עוד לא נתנו פיצוי על זה למרות חוק להגנת הצרכן שבא לטובתי. יש להם סעיף שמתנער כביכול מכל אשמה ועל זה הם מנגנים בעצם .על זה נפל כל העסק בהתחלה על זה שלא הסכימו לתת לי פיצוי של שבועיים , השרת נפל פעמיים , לא הותקן שפה עברית , קיבלתי אותו עם הארדיסק 25gb כשהייתי צריך לקבל פי 10 מזה .
    פעם אחת בטעות לחצתי על הלחצן הירוק למטה ולא שמתי לב שזה התקן usb כי זה לחצתי פעמיים ,לחיצה אחת הראה את התפריט ולחיצה שנייה זה הסיר . אבל לא שמתי לב . אני לא מכיר את האייקון הזה,זה אייקון של win2003 . ישר יצרתי איתם קשר . ועל זה הם מנגנים שהכל באשמתי ואח``כ שאני מוכיח להם , הם אומרים טוב נו מה זה משנה של מי הבעיה אז אני אומר להם , טוב תביאו פיצוי על הזמן הזה, הם אומרים זה בעיות שלך אתה לא מבין , למרות שזה הטעות היחידה שעשיתי .הם עשו מלא טעויות וכל פעם עיקוב אחר וחוזרים אחרי הרבה זמן ולא מיידי כמו חברות אחרות .
    זה סעיף בחוזה אצלם :
    3.4.מחירים הנקובים בהזמנה זו בערכים דולריים, ישולמו בשקלים חדשים, לפי שער הדולר היציג ביום הפקת החשבונית, אשר בכל מקרה לא יפחת מ-4.1 ₪ לדולר.

שימו לב שהדולר פחות מ-4 ש``ח , אם היו מעגלים ל-4 ש``ח הייתי מבין ,אבל רואים בפירוש שעל כל דבר קטן מנסים לעקוץ ולהרוויח בצורה שמעוררת בחילה .

למדתי ממדריך באינטרט להתקין php,apache , אבל בסוף החלטתי למחוק את ההתקנות ולתת למישהוא מוסמך לעשות את זה כדי שלא יהיה תקלות מיותרות כי אני בונה אתר דיי רציני(למרות שיש בדיקה אחרי שמתקינים php ואם הבדיקה עוברת הוא מראה שהכל תקין ) ,אבל לא רציתי לקחת סיכון אפילו לא 0.0001% והסכמתי לשלם להם על התקנת 2 התוכנות האלה : 220 ש``ח טכנאי(מינימום זמן שאפשר לקנות =שעה).
    למרות שאלה 2 תוכנות שלוקחות פחות מ 10דק` ויש מדריכים ב-youtube שמראים איך עושים את זה ב-10 דק` ,החלטתי לקנות טכנאי .
    כשדיברתי איתם על הזמן שלוקח ,הם אמרו לי `` 4 שעות`` . לא יאומן.
    מדריך להתקנת php,apache ואפילו נוסיף את mysql :
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=vGmEZ9k1cPA"]YouTube- PHP Tutorials: Apache, MySQL, and PHP Installation[/ame]
    10 דק` מדריך , ויש שם עוד מדריכים שמראים ש- php ו-apache לא עוברים את ה-10 דק` .

הזהירו אותי מהחברה הזאת אבל לא האמנתי , אמרו לי ששמעו שהם נוכלים לא האמנתי , עכשיו אני יותר ממאמין .
    אחרי זה הודעתי במפורש שהם מבצעים פה הונאה, זה לא לבקש מחיר מופרז על מוצר או שירות , זה להודיע במפורש שלוקח 4 שעות להתקין 2 תוכנות שלוקחות 10 דק` , ועד אמרו לי שזה מישהוא שהתקין את התוכנות בעבר ,לוקח לו 4 שעות?
    ביקשתי להתנתק וחשכו עיניי , היא אומרת לי לא שהם לא יכולים לנתק אותי , נתתי להם הזדמנות נוספת לפני המקרה הזה של ההונאה ,כי כבר קיבלתי אישור לעסק וכסף ,שהבנק עשה לי את המוות עד שנתן לי ופחדתי שאחרי שייראו את מה שקרה איתם לא ייתנו לי עוד הזדמנות , זה הימור של 10% שייתנו לי , אבל אחרי שאמרו לי ש-2 התוכנות האלה לוקחות 4 שעות ,אמרתי אין מצב שבעולם שאני נשאר איתם , זה פשוט הונאה!! 100% הונאה !!

ביקשתי יפה להתנתק וסירבו , ועוד אחרי שאני מוכיח להם את כל הפאשלות ושאני אזכה במשפט .
    תיזהרו מהחברה הזאת , זה שהיא חברה גדולה זה לא אומר שהיא טובה, יש לכם מילוני אתרים וכולם יותר טובים מ-013 ברק והאנשים שם הרבה יותר מקצועיים ומוסמכים עם נסיון עשיר . ומחירי ריצפה , המחיר ששילמתי הוא כפול ממחירי השוק , זה המחירים אצלם . יכולתי לבקש הנחה בהתחלה והיו מביאים כדי שאני אשאר, העדפתי לא להתעסק איתם עם זה כדי שייתיחסו אליי ברצינות ובצורה הטובה ביותר מסתבר שטעיתי .

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    שלומי
    לייקים
    66
    נקודות
    72
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    טיפת המים חודרת אל תוך הסלע לא מכוח נפילתה, אלא מכוח התמדתה.

ראיתי בעוד 100 אתרים, מה המטרה שלך, לא הבנתי.
    בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים

Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone

"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
    ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)

מורחקים
    שם פרטי
    רומן
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מעל ל20 שרתים שלי מאוחסנים ב013 והכל עובד מעולה.

אז מה יש לך להגיד על זה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שיהיה לך לבריאות , להרבה היה איתם בעיות , מה גם שאני לא מבין למה יש לך 20 שרתים אצלם , אם יכולת להשיג את הכל בפחות מחצי מחיר ... ומה גם שיכולת לקנות שרת אחד ענק במחיר הרבה אבל הרבה הרבה יותר נמוך מ -20 שרתים .
    נשמע ונראה לי מוזר.
    בכל אופן תקרא את ההודעה ותבין למה הלכתי אליהם , רק בגלל השם שלהם ומתברר שהוא לא שווה כלום .
    ואתה בא אליי בגישה של " מה יש לך להגיד על זה" כאילו אתה איזה מישהוא שעובד שם או משהוא כזה . אני לא באתי להילחם איתך , באתי להזהיר אותך . מעבר לזה שהם כבר יחטפו תביעה גדולה ,ואני כבר אמרתי שאני לא רוצה לראות את החברה הזאת באוויר, והיי darky יש לך אינספור חברות מעולות במחירי ריצפה ותמיכה מעולה, אני מציע לך לעבור מהם . זה שלא היה לך בעיות איתם לא אומר כלום , המחיר שלהם עדיין מופרז, הרבה אמרו לי שהם רמאים ולא כדאי להתעסק איתם . אז אני מציע לך כמו כולם לעבור ולשלם פחות .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Shlomi062 צפיה בהודעה
    ראיתי בעוד 100 אתרים, מה המטרה שלך, לא הבנתי.
    1. להזהיר אותך .
    2.אני רוצה שכולם יידעו מי הם , אני רוצה אותם מרוסקים. נשמע לך דמיוני אבל קל לרסק חברה במיוחד שאתה מציג משהוא שלילי עליהם וכולם רואים . כולם יודעים לא להתעסק איתם מבחינת הכל : מחיר , שירות וכו' .
    זה שהגבתי לו בהודעה הקודמת כנראה לא היה צריך את התמיכה שלהם והתקינו לו את הווינדוס כמו שצריך ולכן לא היה צריך לעבור את מה שעברתי,כל מה שכתבתי אמין ב -100% .

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

כמה משלמים לך?

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    כמה משלמים לך?
    לא הבנתי

מורחקים
    שם פרטי
    רומן
    לייקים
    0
    נקודות
    50

לדעתי הם חברה מעולה.
    הם מציעים לי שרתים במחירים נמוחים מאוד.
    אני לא יודע...אני אישית לא עוזב אותם =]
    נערך לאחרונה על ידי darky88; 25-06-2010 בשעה 16:27.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי darky88 צפיה בהודעה
    לדעתי הם חברה מעולה.
    הם מציעים לי שרתים במחירים נמוחים מאוד.
    אני לא יודע...אני אישית לא עוזב אותם =]
    אבל אני כרגע הוכחתי לך שהמחירים שלהם מופרזים ,הוכחה תחפש .
    לא אתפלא אם אתה העובד שלהם , אחרת למה שמישהוא יידבר ככה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    דור
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני משנת 2007 מאוחסן שם , ולא נתקלתי בבעיות .

מוזר >.<

מורחקים
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני שם וזה סבבה..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    trefdf
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    dfdf

יש לי שרת שמאוחסן שם והוא עובד מצויין אז .....
    לא יודע משהו קרה איתך....
    יש משהו להגיד?הם מצויינים,תמיכה התקנה הכול מצויין....
    לאתר החברה לחץ כאן!
    שרתי שמחק שרתי דיבור איחסונים רדיו ועוד!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,938 | הודעות: 8,201,531 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect