טופס הגשת בקשה ללידר :
ooc :
1. שם :איתי
2. שם משפחה :איזרה
3. גיל :17
4. פאקשיין שאתה רוצה להיות בו לידר משטרה
5. למה מגיע לך להיות לידר :כי אני משקיע ואוהב את זה ומחובר הרבה , ויש לי ניסיון ואני נמחד D:
6. סיפור חיים :נולדתי ב 1990 בלוס שנטוס אבא שלי שוטר ואמא שלי עובדת במחשבים אבא שלי היה מנהל משטרה ב לוס סנטוס כולם אהבו את אבא שלי אבא שלי היה מצחיק עם שער חום קצוץ רזה וחמוד. אבא שלי כול כך אהב את העבודה שלו שהוא הוא היתחרפן!! אבל אבא שלי לא היה מבתר על העבודה שלו בשביל כלום הוא ואמא שלי ואני הנו מטילים ביער ובעוד הרבה מקומות הוא היה מראה לי את כול הדברים שלו כי הוא ידה שלי היה אפשר לשמוח הוא הראה לי את המקום של האם ואת החדר שלו ואפילו מקומות סודיים למרות שהיו גם אנשים שלא רצו לשני יכנס אבל אבא שלי שמח אלי וכן הכניס אותי הוא הראה לי את המנועים שלהם את הנשקים שלהם את הצוות החרוץ שלו את הכול לפעמים הוא היה לוקח אותי למקוום בהם הם מתאמנים אני ראיתי את אבא שלי ונורא התלהבתי ואני הבנתי למה אימא שלי התחתנה עם אבא שלי אבא שלי היה יורה מי נשקים כבדים עוד בגיל 45 הוא לימד אותי שלא משנה באיזה גיל אתה תמיד תהיה בגיל שאתה רוצה להיות ! . בנוסף אבא שלי הראה לי איך הוא יורה מנשקים במתרות זזות. אבא שלי לקח אותי מחוץ לעיר והראה לי איך הצוות המובחר שלו מתאמנים ראיתי איך הם קופצים על הגגגגגג . פורצים לבתים אבא שלי ואימא שלי ואני נכנסנו במטוס אבא שלי אמר שהוא הכין לי הפתעה ואימא שלי לא ידעה מה קורה בכלל אבא שלי סם עלי תיק כבד וקשר אותי אל אימא שלי ברגע שהטייס ספר עד שלוש אנחנו הינו צריכים לקפוץ אני לא הבנתי מה קורה אבא שלי אמר לי שהולך להיות כיף כאשר הטיס אמר שלוש כולנו צנחנו אני נורא פחדתי בהתחלה בל אחר כך התרגלתי וזה היה די כיף אני נהניתי וגם אימא ואבא שלי הי לנו נורא כיף אני התחננתי שזה היה קורה כול יום ו יום . אבל זה לא קרה והאש הבנתי שאני דומה לאבא שלי ואני רוצה להיות בדיוק כמו שהוא ! ברגע שאבא שלי יצאה מהמשטרה אני החלפתי אותו והחלום שלי להיות בדיוק כמו שהוא ומי הוא
ic :
1. שםean
2. שם משפחהstay
3. גיל :28
4. מוצא :Asia
8. עבודה :משטרה
9. רישיון(יש/אין) :יש
מושגי RP
RK - Revenge Kill
RK זה בוא נגיד שאני באה אלייך והורד אותך אסור לך לבוא ולהרוג אותי
כי אתה נהרגתה אתה לא אמור לזכור את זה קיצור אם הורגים אותך אסור
לך ליזכור מה שהיה ליפני המוות ולעשות את זה אחרי המוות
CK - Character Kill
CK זה בוא נגיד שחטפתי אותך ואני רוצה להרוג אותך מוות שלא תהיה
יותר בשרת אם המישתמש שלך עז אני חוטף אותך מבקש מהאדמין שיבוא
אני הורג אותך והאדמין מביא לך באן למישתמש
DM - Death Match
DM זה שאתה הורג מישהו בלי סיבה כמו שרת DM סתם הורגים
אסור להרוג סתם
PG - PowerGaming
PG ניצול של המישחק והגזמה ב ME/ למשל ME/ מוצא מליירד ש"ח בריצפה
יש עוד פול אבל זה דוגמה בקיצור הגזמה
BH - BunnyHopping
BH זה שאתה קופץ כמו ארנב בלי לעצור בשביל להגיע למקום מהר
באמיתי אי אפשר ליקפוץ כך
NON RP DRIVING
זה שאתה ניכנס בכיר ולא עושה CRACK/ נסיעה לא אמיתית
MG - MetaGaming
MG זה שאתה מערבב OOC אם IC
למשל חבר אמר לך וסקייפ בוא לפיצה ואתה באה
הוא למשל שאתה רואה מישהו ואתה רואה לו את הניק למעלה ורשום טונו
ואתה אומר טונו מה קורה אחי אתה לא אמור לדעת אחי באמיתי אין דבר כזה
GTA
GTA זה שאתה באה ומוציא מישהו מהאוטו סתם כך
זה גונב מכוניות
DB - DriverBy
DB זה אומר שנהג מבצע הריגה מסוימת כמו יורה דרך החלון
או שדורס מישהו ונשאר עליו אסור לאף אחד לעשות זאת חוץ משוטרים.
אבל מותר לזה שליד הנהג לירות דרך החלון.
*יש לי ניסיון ואני יוכל להרים את הרמה של השרת !
שיהיה בהצלחה
בהצלחה !!!

ean
stay
ציטוט ההודעה