מיקרוסופט מתעקשים שנראה גם משחקי פעולה "רציניים" לקינקט, ובסגה משתפים פעולה
מסיבת העיתונאים של מיקרוסופט בתערוכת E3 הייתה מאורע מאכזב משהו עבור חלק ממעריציה, שציפו לתצוגת תכלית מרשימה עבור גיימרים, אך קיבלו במקומה סימולטור טיפוח טיגריסים ומשחק באולינג. נכון לרגע זה, נדמה שמצלמת הקינקט מיועדת בעיקר לשחקנים מזדמנים, משפחות וילדים - אולם במועד מאוחר יותר, ייתכן בהחלט שמיקרוסופט תספק גם לגרעין הקשה של השחקנים סיבות טובות להצטרף לשמחה.
"הייתי רוצה לראות משחקי פעולה מגוף-ראשון על הקינקט", אמר אלברט פנלו, מנהל השיווק הבין-לאומי של האקס-בוקס 360. "אני לא רוצה לראות את Halo 'מודבק' על הקינקט, מפני שזהו משחק שהותאם לבקרי שליטה רגילים. אני רוצה לראות סוגים חדשים של חוויות... סוגים חדשים של ז'אנרים ושל לקוחות, וכמובן להמשיך לשרת את הגרעין הקשה עם משחקים מצוינים".
פנלו רומז כי הפנייה לשחקני הקאז'ואל נעשית בעיקר במהלך השלב הראשון של ההשקה, ומאוחר יותר תדאג מיקרוסופט לשווק את הקינקט גם לשחקנים הוותיקים. הצהרות מצד חברות המשחקים עצמן תואמות את התחזית הזו, כמו סגה המתכננת להשיק משחק קינקט אחד לפחות המיועד לקהל הבוגר. "אנחנו לא נספיק לפתח משחק קינקט לגרעין הקשה בתוך פחות משנה... יש לנו רעיון אחד טוב, ואנחנו מקווים שמשהו ייצא ממנו עד סוף השנה הבאה או תחילת 2012" אמר נשיא החטיבה המערבית של סגה מייק הייאס.
הקינקט, אם כן, לא בהכרח נולדה עבור משחקי הקאז'ואל. אלו פשוט המשחקים הטריוויאליים ביותר שאפשר לפתח עבורה (אולי כי נינטנדו כבר עשתה את זה קודם...). בעתיד הנראה לעין סביר להניח שנראה יישומים מעניינים יותר למצלמה, אולי אפילו כאלו שיצליחו להלהיב את הגיימרים הכבדים.
דעה אישיתאני מאוד מקווה שלא כל השוק ילך לכיוון של נינטנדו בגלל הצלחת ה-wii לכיוון הקזו'אל

ציטוט ההודעה