אוקיי היום זה פעם שנייה שאני מיישם את מה שלמדתי בפיקאפ
נתחיל מזה שאני ממש לא רגיל להתחיל עם בנות ברחוב, וממש חדש לי העניין של להתחיל עם בנות, בחיים לא חשבתי על להתחיל עם בת ברחוב, זו הפעם הראשונה, אז תתחשבו =]
אחרי ארוחת שישי הלכתי לעיר ליסוע בסקייטבורד (בערך ב10 בלילה) נסעתי איזה חצי שעה במין מתחם עם רצפה חלקה, סקייטרים מהעיר שלי אוהבים ליסוע שם..
מגיעות שתי בנות(HB4 וHB6.5) ויושבות שם על ספסל שנמצא בדיוק ליד איפה שעשיתי סליידים (החלקה עם הסקייטבורד על הקצה של הבטון, עזבו אין לי כח להסביר.. סוג של תרגיל) באיזשהו שלב שמתי לב שהן מצלמות אותי
פתאום מישהי צועקת את השם שלי, אני מסתובב אני רואה 3 ידידות, אני בא וכולן מקיפות אותי ומדברות איתי (זה נחשב DHV ?) דיברנו 5 דקות בערך ואז הן הלכו..
בערך אחרי 10 דקות, באתי אליהן ושאלתי אותן "אתן מצלמות אותי?" HB4 שהיא זאת שהחזיקה את המצלמה "כן, תראה איזה תמונה יפה" היא הראתה לי תמונה שתפסה אותי באוויר אמרתי "ממ יפה, את צלמת מוכשרת" היא וחברה של צחקו קצת
לא ידעתי איך לעבור למצב של לשבת לידן, אז הלכתי ליסוע עוד 10 דקות בערך, ואז הייתי ממש צמא, אז נסעתי משם לארומה לשתות מים, אחרי 5 דקות חזרתי, אני קולט אותן כבר עומדות, לדעתי הן היו בהיכון ללכת משם, ואז אני רואה שהן חוזרות לשבת
אחרי עוד 5 דקות של נסיעה, התעייפתי והתיישבתי לידן (לפני זה הייתה לנו עוד מיני שיחה כזאת תוך כדי שעמדתי)
אני: מאיפה אתן?
שתיהן: עכו
רציתי להשתמש במדריך שאחד פה כתב (נראה לי THENUTS) שלהשתמש בהוקים שהיא נותנת, אבל וואלה לא היה לי מה להגיד על עכו חח
HB4:וואי תראה איזה תמונות יפות יצאו, איך קוראים לך אני ישלח לך בפייסבוק
אני: אמרתי את השם שלי (מוקדם מדי ?)
דיברנו עוד קצת לא זוכר מה קרה
אני:איך קוראים לכן
הן: אומרות את השמות
ואז HB6.5 אומרת "אפשר ליסוע בסקייטבורד?"
אני נותן לה
היא בקושי עולה על זה, מושיטה לי ידיים שאני יחזיק לה אותן כדי שהיא תתייצב, אחרי שהיא עלתה היא לא עזבה לי את הידיים, אז התחלתי להסיע אותה (משכתי אותה עם הידיים) במשך דקה
היא: למה זה מאט כל הזמן
אני : זה כי את שמנה מידי וזה כבד לסקייט (נג חזק מידי ?)
צוחקות
היא: וואי זה כמו ללמוד ליסוע באוטו
אני: חח כן הא ? עוד מעט שתשתפרי אני יעשה לך טסט
HB4: סתכלי עליי, אני ייצלם אותך
אני: חכי לרגע שהיא תיפול על הרצפה ואז תצלמי, יהיה יותר מצחיק
שתיהן צוחקות
אחר כך אני וHB6.5 הלכנו לשבת, דיברנו קצת, נתתי ממש הרבה נגים
הינה כמה דוגמאות כי אני לא זוכר כל כך את הסדר ומה הלך שם כל כך
HB6.5: וואי ליכלכתי את הג'ינס (ואז היא פונה אליי) אתמול קניתי אותו
אני: תתחדשי.. מתי את מחליפה אותו ?
שתיהן צחקו
HB4: מה אכפת לך, כמה מזכרות
אני: אה בואו נצלם תמונת מזכרת
HB4: מי יצלם ?
אני: ממ בוא נראה.. מי הכי פחות חשוב פה ?...... HB6.5 לכי תצלמי
HB6.5 קמה ובאה לצלם אותנו.. אגב היא ישבה באמצע, ביני לבין HB4, אז כשהיא קמה היה רווח בינינו
HB4: בוא לפה
אני: בואי את לפה
אני: אוקיי בואי נעשה חצי חצי, את תתקדמי חצי אני יתקדם חצי
היא מתקדמת חצי
אני: נו הנה אם כבר התקדמת תבואי עד לפה (אגב זה בסדר שגרמתי לה לבוא לשבת ליידי ושאני לא ישב לידה ?)
HB4: וואי איך ידעתי שתעשה את זה..
מתקדמת עד אליי
אגב באמצע השיחה, ראיתי את HB6.5 משחקת קצת בשיער, והרבה פעמים היא חיבקה את הרגל (שאתה בישיבה ומקפל את הרגל ואז מחבק אותה) והיא צחקה מרוב הדברים שאמרתי (IOI's)
היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכר כלום
תאמת לא ציפיתי בכלל לסגור איתן כי הן לא נראות משהו, אבל אז אמרתי לעצמי שצריך כבר פעם ראשונה, וזה גם רק לאימון
הוצאתי ת'פלאפון ונתתי אותו לHB4 שישבה ליידי
אני: תרשמי את המספר שלך, שנדבר אחר כך ותשלחי לי את התמונות בפייסבוק
בנתיים כל הזמן הזה ראיתי את HB6.5 היא נראתה כנעלבת כזאת, בודדה בצד, זה היה נראה כאילו היא נעלבה שלא ביקשתי ממנה מספר וביקשתי מחברה שלה
אז באתי אלייה "קחי תרשמי גם את"
היא רשמה, ואז הלכתי הביתה.. כבר מחקתי את המספרים כי כמו שאמרתי אני לא הולך לעשות איתם כלום
אגב, זה לא טוב לסגור מספר עם 2 הבנות בסט ? כעיקרון לא היה לי אפילו טארגט כי לא נמשכתי לאף אחת מהן, אבל כאב לי לראות אותה נעלבת בצד כזה, משפילה את הראש, אז לא היה אכפת לי אם זה טעות או לא לקחת מספר גם ממנה כי אני ידעתי שאני לא ייעשה עם המספרים כלום והן גם ככה לא מהעיר שלי אז אין סיכוי שאני יפגוש אותן.
מה אתם אומרים לפעם ראשונה ? ואם אפשר תציינו לי פה טעויות שצריך לתקן
אגב עכשיו נזכרתי ששכחתי משהו מאוד חשוב, קינו.. חוץ מהחזקת הידיים עם HB6.5 לא היה שום קינו, מוזר ששכחתי מזה

ציטוט ההודעה

)

(אפילו שלא קראתי הכל)