אתמול יצאתי לאיזה פארק ובדרך לפארק
ראיתי אחת שווה (HB8.5 משו כזה אנלא ממש יודע מה זה HB אבל אני מניח שזה דירוג)
קיצר אמרתי יאללה אין לי מה להתבייש אין לי מה לפחד הלכתי דיברתי ראיתי שהיא עם סיגריה אז באתי מאחורה
הייתי יחסית רחוק ממנה אז לא ממש ידעתי מה לעשות אז קראתי לה כזה
"סליחה" וזה והיא לא שמעה עד שאמרתי לשניה ישלך סיגריה
רק אז היא הסתובבה שאלתי אותה אם ישלה סיגריה היא אמרה שלא וזאת האחרונה שלה
אחרי זה המשכתי כאילו אני הולך איתה באותו דרך אמרתי לה שהיא מוכרת לי מאיזה בית קפה מסויים והיא אמרה לי שהיא עובדת בבית קפה אחר אז אמרתי לה שכן שמשם ושהייתי שם בראיון עבודה (אמיתי)
והכל ודיברנו על איך העבודה שם וזה
וכל השיחה היא ענתה מפורט והכל ושאלה שאלות וזה
אבל הרגשתי שהשיחה הייתה חסרת רגשות כאילו דיברנו רק על איך העבודה שם כמה מרוויחים איך המנהלים וכל זה
שאלתי אותה כאילו חלק מהשיחה בת כמה היא והיא אמרה שבת 19 היא שאלה בן כמה אני אז היתחכמתי איתה כזה אמרתי לה נחשי עם חיוך היא נתנה לי מבט מוזר כזה אז אמרתי סתם 17 (אני בן 16 לא יודע למה אמרתי 17 במקום גם 19 או משו)
דיברנו עוד קצת ואז ראיתי חבר שלי והיא המשיכה בדרך אחרת אז לא המשכתי איתה למרות שיכלתי אמרתי לה כזה טוב ביי היא אמרה ביי וזהו
השיחה הייתה סבבה והכל אבל לא ידעתי כל כך איך להכניס רגשות או מתח או מיניות או משהו כזה ובגלל זה גם עזבתי וגם חשבתי שאין לי סיכוי בתור מישהו בן "17" עם מישהי בת 19 לא יודע..
אני מסתכל על זה בתור למידה אני מבין שטעיתי פה אבל אני לומד מזה
אז אפשר עצות או ביקורות בונות בקשר למה שהייתי צריך לעשות?
ובנוסף שמתי לב שכשאני מדבר עם בנות אני לא חושב על הפיקאפ אני פשוט מדבר כמו שאני אבל לא חושב על מה שקראתי וזה לא יודע פשוט לא נזכר לחשוב על זה זה אמור ליהיות ככה או שכאילו כל הזמן צריך לחשוב על זה שאתה עושה פיקאפ וזה?

ציטוט ההודעה

לשעבר.