OOC Part:
Name:נדב פלג
Surname:נדב
Vent : Have to יש
Mic: יש
GTA Name: Jack_Srno
Leader That you want to lead: Garage
why you think that you are ready to lead this faction אני משקיע בשרתים אני אוהב לטפל בדברים כאלה ויש לי RP טוב!
IC Part:
Name:Jack_Srno
SurName:Jack_Srno
Experiance in that Job:ניסיון של שלוש שנים
House:no
Phone number:will updte
Wep license:no
Car license:yes
Flying license:no
OOC Part Some Questions:
1. MetaGaming :שילוב של IC בOOC לדוגמא: אני רואה את השם של האדון ואת האיידי שלו אבל זה מה שאני יודע הדמות שלי לא יודעת את זה ואם היא תרצה לדעת את זה היא תצטרך לשאול אותו מה השם שלו.
2. PowerGmaing :משחק מוגזם בשימימוש בפקודות me או סתם משחק מוגזם לדוגמא: ME מרים את המכונית וזורק אותה על האדון או לקפוץ מבניים ולא להיפצע כלל
3. RevengeKill :הריגת נקמה אם מישהו הורג אותך אתה מת ואתה שוכח חלק מהדברים אז אתה לא זוכר מי הרג אותך ואתה לא יכול להתנקם בו
4. Player Kill :הריגת דמות שעושים לך pk אתה יוצא מהפאקשנים ומהכל זה כמו "לידה מחדש" בדרך כלל משמש שמאיפים מישהו ממאפיה.
5. Chacter Kill : הריגת שחקן הורגים לך את המשתמש אתה מת לגמריי נותנים לך באן לדמות ואתה לא יכול לחזור לשחק באותו שחקן
6. Provoking :לגרום למשטרה לרדוף אחריכם או לעשות משהו אחר סתם לדוגמא: לקלל שוטר רק בשביל שהוא ירדוף אחריך
7. Bug Abuse :ניצול באגים למשל: לפני כמה זמן היה סרבר שהיה בו באג שעושים /heal וזה ממלא חיים וכולם ניצלו אותו
8. In Character :IC בתוך הדמות שאתה מדבר בתוך הדמות אתה לא יכול להגיד אני הולך לישון כי זה קורה OOC ולא IC כי זה צאט RP ואסור להגיד דברים מהעולם האמיתי.
9. Out of Character :מחוץ לדמות דברים שקורים בעולם האמיתי ואפשר לדבר אליהם בצאט מיוחד לOOC.
10. NonRP :עבירה על חוקי הRP
11. Role Play :משחק תפקידים כאשר אתם משחקים אם דמות כאילו אתם בחיים האמיתיים , ואתם לא יכולים לעשות דברים שלא עושים במציאות, מיצטרפים לגאנגים,מאפיות,למשטרה ועוד ממש חיים את החיים האמיתיים.
12. DeathMatch :הריגה בלי סיבה סתם ללכת ברחוב להוציא נשק ולהרוג מישהוא.
13. Car DeathMatch :הריגה על ידי שימוש במכונית כלומר דריסה.
14. Admin Power :ניצול כוחות האדמין לטובתך לתת לעצמך אישור לPK או לCK למשל.
15. Bunny Hop :זה כאשר אתם קופצים הרבה פעמים סתם בשביל להגיע למקום מהר יותר.