קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיר באנגלית שהמצאתי שמחפש לחן
    על ידי the game4 בפורום פריסטייל באטלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-07-2010, 18:18
  2. [עזרה] שיר באנגלית שהמצאתי שמחפש לחן
    על ידי the game4 בפורום יצירה, הפקה ומיקסינג
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-07-2010, 13:09
  3. עזרה בזיהוי לחן של שיר "תגידי מה נהיה"
    על ידי dudimalka בפורום מוזיקה כללית
    הודעה אחרונה: 23-10-2008, 21:06
  4. [סינגל] שיר חדש לחן מקורי האלמוני שלך בשיר "אני עוזב אותך"
    על ידי כותב ושר לך בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2008, 00:19
  5. שיר ביטון - שמחות קטנות
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:28
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

שיר שמחפש לחן

משתמש מכור האוואטר של the game4
    שם פרטי
    אליאור
    לייקים
    2
    נקודות
    55
    משפט מחץ
    Legal Eyes

Post שיר שמחפש לחן

כתבתי שיר ואני מחפש בשבילו לחן... הוא הולך ככה:

[התחלה]
    לפעמים... אני לא מבין למה ואיך, אף אחד לא... דומה לחברו? הרי בסופו של דבר... כולנו בני אדם...
    [בית 1]
    אתמול רק הלכתי ברחוב וניסיתי לסובב את הראש אך זה קורה עוד פעם אני רק רוצה לפרוש אני רואה אנשים "איך הם מסתדרים בחיים?" אני חוזר הביתה ומתחיל לכתוב את השיר שבסוף לפני קהל שלם אני אותו ישיר אך פתאום זה קורה הדמעות זולגות שוב מטשטשות את העיניים הם זולגות על השולחן הם מגיעות לרגליים ואז אני נזכר שאת ההרגשה אני מכיר, לא לא רק את היום הזה אל תזכיר...
    [פזמון]
    אני יושב בחדר לבד בוכה מסתכל על החלון מסתכל ותוהה מתי רק מתי היא תצא בריאה ושלמה ותגיד לי "אני אוהבת אותך" ואז אני מנסה לנגב את הדמעות אך הם שוב זולגות אני מלא עצבים היא ילדה קטנה! היא לא עשתה לאף אחד רע! למה היא צריכה להתמודד עם הכאב הנורא?
    [בית 2]
    אני יושב בבית מעביר את הזמן פתאום באה הבשורה שנכנסה לי ליומן היה רשום שם שהיא צריכה ללכת למקום אחר אנשים זרים שלא מכירים אז אמא נלחצה ואבא רק רצה להרגיע אותה ואני שהייתי אז קטן לא הבנתי על מה מדובר? ואמרתי מה אני לא יראה אותה? ואז החלטתי אני נוסע איתה! אמא השיגה קשר עם כל העיתונים שרק אפשר לגייס כסף לפני שיהיה מאוחר אבל במשימה היא נכשלה אך לא התייאשה היא הביאה את הפיתרון לפה ארצה! ואז היא נסעה לבית החולים בחיפה ששם היא נשארה ואני כל בוקר רק רציתי אותה ואז אני נזכר שאת ההרגשה אני מכיר, לא לא רק את היום הזה אל תזכיר...
    [פזמון]
    אני יושב בחדר לבד בוכה מסתכל על החלון מסתכל ותוהה מתי רק מתי היא תצא בריאה ושלמה ותגיד לי "אני אוהבת אותך" ואז אני מנסה לנגב את הדמעות אך הם שוב זולגות אני מלא עצבים היא ילדה קטנה! היא לא עשתה לאף אחד רע! למה היא צריכה להתמודד עם הכאב הנורא?
    [בית 3]
    אמא נשארה איתה ואבא ואני עזבנו את חיפה כל בוקר נסענו לבקרה ורק עודדנו אותה "תהיי חזקה!" אך פתאום באמצע הערב אבא ואמא נכנסים איתה לחדר אני מחכה בחוץ לחוץ ועצבני ותוהה מה איתי? פתאום הם יוצאים ואבא אומר הפעם אני לא יחזור איתך! מיד פרצתי בבכי שאלתי למה אבא משהו קרה? הוא אמר לא... אנו שולחים אותך הביתה מיד הותקפתי בהלה שאלתי איך אבא? למה? הוא אמר לי ששש... אין זמן להסברים אתה חוזר הביתה עם חברים. וכשחזרתי הביתה פשוט לא הפסקתי לחשוב עליה ואז אני מבין שאת ההרגשה אני מכיר, את היום הזה אני לא רוצה עוד להזכיר...
    [פזמון]
    אני יושב בחדר לבד בוכה מסתכל על החלון מסתכל ותוהה מתי רק מתי היא תצא בריאה ושלמה ותגיד לי "אני אוהבת אותך" ואז אני מנסה לנגב את הדמעות אך הם שוב זולגות אני מלא עצבים היא ילדה קטנה! היא לא עשתה לאף אחד רע! למה היא צריכה להתמודד עם הכאב הנורא? *2
    [סיום]
    ואז... לפעמים מגלים... שאת ההרגשה... אי אפשר תמיד להביע במילים... אני רק רוצה להפסיק לשמוע... ולהרגיש... את מה שהרגשתי... אז... תמיד...

כל מי שיכול לעזור שישלח לי קובץ עם הלחן תודה!
    Live,
    Love,
    Die

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    שם פרטי
    גיא
    לייקים
    78
    נקודות
    305
    משפט מחץ
    One Love

לאיזה כיוון חשבת לשיר את זה?
    אפשר להלחין את זה במיליון דרכים. (לא שאני יודע להלחין).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,810 | הודעות: 8,174,397 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect