אנשים בקשה אני יודע שיש חוקים והכל אבל בחיאת תעזרו לי במשו קטן חסר לי קובץ במישחק באטמן שאני בא להפעיל תמישחק רושם לי הפעלת יישום זה ניכשלה מכיוון שלא אותר הקובץ XLIVE.DLL בבקשה אנשים מישו מת לשחקקק
אנשים בקשה אני יודע שיש חוקים והכל אבל בחיאת תעזרו לי במשו קטן חסר לי קובץ במישחק באטמן שאני בא להפעיל תמישחק רושם לי הפעלת יישום זה ניכשלה מכיוון שלא אותר הקובץ XLIVE.DLL בבקשה אנשים מישו מת לשחקקק
|
|
תתקין מחדש אבל קודם תמחוק ואז תעשה חיפוש על כונן C ותכתוב את הבאטמן שלך
תמחק את כל הדברים שזה מוצא ורק אז תתקין מחדש
מערכת הפעלה XP בחיאת אני מת לשחק במישחק משעמם לי רצח חחחחחחחחחחחח מה לעשות להתקין מחדש? אין למישו פה תקובץ שיכול לעלות לי??
אחי הקובץ עצמו לא חסר, פשוט קח את הקראק ותשים אותו בתקייה הראשית. אחרי זה אם זה עדין לא פועל תפעיל את המשחק בלי הקראק וזה יבקש דיסק, אחרי זה תפעיל את הקראק בזמן שזה מבקש דיסק.אם זה לא עובד אז הקראק לא טוב.
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 27-06-2010 בשעה 16:10.
יש מצב לקראק אח שלי? חסר לי !
אחים שלי העברתי תקראק והחלפתי תקובץ זה עדין רושם לי שחסר קובץ!!!!!!!!!!!!! בקשה מישהוווווווווווווווו
כבר כתבתי לך מה לעשות, תפעיל תמשחק ברגיל כדי שזה יבקש דיסק, ואז כשזה עדין מבקש דיסק תפעיל את הקראק.
נו הפעלתי אחי רשום שחסר קובץ מישהו לא יכול להביא לי תקובץ הזה בחיאתתתתתתתתתתתתתתת מתחנןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
תביא תמונות או משו של מה שזה מבקש זה יעזור לנו הרבה
נערך לאחרונה על ידי imakandizx; 27-06-2010 בשעה 18:51.
קבל גבר זאת הבעיהההההההההההההההההההההה
http://www.f2h.co.il/9175929483026