קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. In Strict Confidence בישראל - פרטים בפנים!!
    על ידי maor3377 בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 29-11-2006, 21:20
  2. חחח קבלו לוג עם איזה אחת "דוגמנית"
    על ידי Hitman בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 09:05
  3. ה-S510 - הפתרון של לוג'יטק למחשב המדיה שלכם
    על ידי -עדי- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 15:27
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6

לוג | DEMONIC CONFIDENCE

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לוג | DEMONIC CONFIDENCE

שלום, אני חדש בפורום, החלטתי להתחיל לכתוב לוג על DC(כבר עשיתי את המשימה הראשונה)
    משימה 1:
    ספוילר:
    לגשת ל30 אנשים ולשאול מה השעה

פירוט:
    ספוילר:

קל
    20-25 דקות(היה חוסר קשה בבנות )
    היה יחסית קל, למרות שעצרתי את עצמי מלגשת לבנות שראיתי שהן ממהרות/ מדברות בטלפון. שמתי לב שכשפניתי לבנות יפות או בנות מהגיל שלי באופן לא מודע הכנסתי ישר יד לכיס(רק אחרי שהמשכתי ללכת ראיתי שאני עושה את זה).
    עדיף על כלום.

רשימה של "מכשולים":
    - לא ניגשתי לבנות ממהרות
    - היססתי לגשת לבנות יפות
    - העדפתי לשאול בנות עם שעון על היד(למרות שבנות שאין להן שעון פשוט הוציאו את הטלפון מהתיק ואמרו לי)
    - לא ניגשתי לבנות שמדברות בטלפון
    - הסתגרתי מהר בשפת גוף שלי אחרי שפניתי לבנות יפות

דרך אגב, מותר לי לעשות סארג'ים בלילה או שזה יפגע לי בתכנית?

פירסם לי בטעות פעמיים, למחוק אחד..
    נערך לאחרונה על ידי snirza; 28-06-2010 בשעה 21:29.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 2:
    משימה:
    ספוילר:
    לגשת ל30 נשים ולשאול מה השעה בזמן שאני עונד שעון

פירוט:

ספוילר:
    היום התחלק לשתי חלקים..קמתי בבוקר, התארגנתי, יצאתי לקניון והתחלתי את המשימה..הרגיש לי ממש מוזר. פניתי בסך הכל ל5 נשים ואני די בטוח שבסט אחד שמעתי(חחחח איזה אידיוט) או משהו כזה. לא היו מספיק אנשים וחתכתי הביתה..ישנתי צהריים, התארגנתי ויצאתי שוב למשימה הפעם באזור התעשיה בעיר.

לקח לי 25 דקות סך הכל, משימה בינונית. בהתחלה זה ממש מרגיש מוזר..פניתי לבנות בגילי, בנות שנראות טוב, אצל כולם קיבלתי תגובה טובה..חיכיתי שיגידו לי על השעון אבל באמת כמו בהקלטה, לאף אחד לא באמת אכפת. פשוט אמרו לי מה השעה והמשכתי. עשיתי כמה שיותר סטים שיכולתי,אבל שוב, לא היו מספיק..אני לא הולך לפנות לאמא עם עגלה ושתי ילדים קרציות שרק מתה להגיע הביתה או לזקנה שהולכת עם שתי שקיות בכל יד.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

יפה, אתה דווקא עושה את זה ממש מהר(:
    לי לוקח בערך שעה+ כי יש מחסור של נשים(:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

יום 3:
    משימה:
    ספוילר:
    לגשת ל30 זוגות בזמן שאני עונד שעון ולשאול מה השעה, אבל חובה לפנות לבחורה

פירוטחפירה)
    ספוילר:
    משימה מפתיעה. האמת שממש לא היה לי כוח לעשות אותה אבל דחפתי את עצמי לזה..גם בדרך לקניון הרגשתי קצת לחוץ משום מה..אחרי הזוג הראשון בום הרגשתי אנרגיה חיובית וממש אפס פחד גישה..
    ניגשתי רק ל15 זוגות, לא בגלל שהיה מחסור בזוגות אלא בגלל שהרגשתי חתיכת מטוומטם שעושה פטרולים בקניון, ראיתי שם ידידה ולא רציתי שתראה אותי מסתובב שם לבד, ראיתי את המורה שלי *פעמיים* בגלל שעשיתי הרבה סיבובים..(אמרתי לו בצחוק מה אתה עוכב אחריי?)
    אם לא ניגשתי זה היה רק לבנות שדיברו בטלפון(אסור לפנות לגבר). אני ממש מרגיש שאני יכול לפנות לכל בחורה שאני רוצה ולשאול מה השעה. מקרים מיוחדים:
    פניתי להייר גאן(בלונדינית יפה עם חזה שופע) ושאלתי מה השעה בביטחון(אפילו שחבר שלה היה לידה)..היא אמרה לי מצטערת אין עליי פלאפון וחייכה..אמרתי לה הרסת אותי עכשיו עם חיוך קטן והמשכתי ללכת.

חחח פניתי לזוג שהבן היה עצבני..הוא גם היה נראה ערס כזה ויותר גדול ממני..פניתי לבחורה (בזמן שהוא עומד באמצע) ושאלתי אותה מה השעה..הוא קלט שיש עליי שעון והתעצבן חח הוא אומר לי "עוד שעה 8!" והבחורה אמרה לי את השעה..שיחקתי אותה מכוון ת'שעון והמשכתי ללכת...

עוד זוג ששאלתי את הבחורה, הגבר אמר "אבל יש לך שעון"..אפילו לא דאגתי, לא נלחצתי, לא כלום, פשוט אמרתי לו אני מוודא שהשעה נכונה, הוא הוציא את הפלאפון מהכיס ואמר לי..הרגשה ממש טובה, ביום 2 פחדתי שישאלו אותי על השעון, היום פשוט הרגשתי מעולה, לא היססתי לפנות לבחורה שעומדת עם בחור.

למרות שעשיתי רק 15 זוגות(ובשלושת הימים האלה אני חושב שבסך הכל ניגשתי ל60 בנות בערך), אני מרגיש ממש מעולה ואני חושב שמיציתי את הימים האלה..לחזור ליום 1 כדי לעשות את התכנית עם המספר המבוקש או שזה בסדר? שוב, ההרגשה הפנימית שלי ממש מרגישה מעולה..אני מת להגיע למשימות יותר קשות..

יפה שניר מאמין שתצליח ... תמשיך ככה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

סעמק התפקשש לי יום...אין מצב אני מתחיל הכל מההתחלה..
    חזרתי גמור מהעבודה ולא היה לי כוח ללכת...בכל זאת יצאתי לעיר לעשות את המשימה אבל לא היו מספיק בנות ופשוט רציתי להגיע הביתה אז עשיתי 5 בנות וחזרתי..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,344 | הודעות: 8,173,931 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect