משימה מפתיעה. האמת שממש לא היה לי כוח לעשות אותה אבל דחפתי את עצמי לזה..גם בדרך לקניון הרגשתי קצת לחוץ משום מה..אחרי הזוג הראשון בום הרגשתי אנרגיה חיובית וממש אפס פחד גישה..
ניגשתי רק ל15 זוגות, לא בגלל שהיה מחסור בזוגות אלא בגלל שהרגשתי חתיכת מטוומטם שעושה פטרולים בקניון, ראיתי שם ידידה ולא רציתי שתראה אותי מסתובב שם לבד, ראיתי את המורה שלי *פעמיים* בגלל שעשיתי הרבה סיבובים..(אמרתי לו בצחוק מה אתה עוכב אחריי?)
אם לא ניגשתי זה היה רק לבנות שדיברו בטלפון(אסור לפנות לגבר). אני ממש מרגיש שאני יכול לפנות לכל בחורה שאני רוצה ולשאול מה השעה. מקרים מיוחדים:
פניתי להייר גאן(בלונדינית יפה עם חזה שופע) ושאלתי מה השעה בביטחון(אפילו שחבר שלה היה לידה)..היא אמרה לי מצטערת אין עליי פלאפון וחייכה..אמרתי לה הרסת אותי עכשיו עם חיוך קטן והמשכתי ללכת.
חחח פניתי לזוג שהבן היה עצבני..הוא גם היה נראה ערס כזה ויותר גדול ממני..פניתי לבחורה (בזמן שהוא עומד באמצע) ושאלתי אותה מה השעה..הוא קלט שיש עליי שעון והתעצבן חח הוא אומר לי "עוד שעה 8!" והבחורה אמרה לי את השעה..שיחקתי אותה מכוון ת'שעון והמשכתי ללכת...
עוד זוג ששאלתי את הבחורה, הגבר אמר "אבל יש לך שעון"..אפילו לא דאגתי, לא נלחצתי, לא כלום, פשוט אמרתי לו אני מוודא שהשעה נכונה, הוא הוציא את הפלאפון מהכיס ואמר לי..הרגשה ממש טובה, ביום 2 פחדתי שישאלו אותי על השעון, היום פשוט הרגשתי מעולה, לא היססתי לפנות לבחורה שעומדת עם בחור.
למרות שעשיתי רק 15 זוגות(ובשלושת הימים האלה אני חושב שבסך הכל ניגשתי ל60 בנות בערך), אני מרגיש ממש מעולה ואני חושב שמיציתי את הימים האלה..לחזור ליום 1 כדי לעשות את התכנית עם המספר המבוקש או שזה בסדר? שוב, ההרגשה הפנימית שלי ממש מרגישה מעולה..אני מת להגיע למשימות יותר קשות..