גארד האלופה: "אם הוא יפרוש זה ישנה את המשחק. הוא הפך אותי לאדם ולשחקן טוב יותר. אני מעריך אותו מאוד"
פיל ג'קסון, מאמן הלייקרס, אמור להודיע בימים הקרובים האם ימשיך לאמן את אלופת השנתיים האחרונות, כשמרבית הסיכויים מצביעים על פרישתו. דרק פישר, גארד האלופה ואחד ממצטייניה בפלייאוף, כבר מתכונן ליום שאחרי.
"מבחינת ההרגשה שלי כלפיו – הוא מדהים", אמר פישר שיהפוך ב-1 ביולי לשחקן חופשי וכבר הביע את רצונו להמשיך במועדון, "עצוב לי אם הוא יעזוב. כשאתה חושב על כל מה שהוא השיג בקריירה, על כך שהוא תמיד היה צריך לעסוק בסיטואציות בהן היו תהיות או ספקות האם הוא האדם המתאים ביותר לתפקיד, על כך שהוא לא ממש מאמן בגלל השחקנים שיש לו. הוא אדם יוצא דופן מבחינת הגישה, הניהול ואימון הקבוצה".
"אם פיל יעזוב אני חושב שהלייקרס ובמיוחד ה-NBA יאבדו חלק גדול ממשמעות המשחק ב-20 השנים האחרונות", פירגן פישר, "אם הוא לא יחזור זה ישנה את הכל. הכל עניין של איכות החיים שלו, כיצד הוא מרגיש ורמת האנרגיות שיש בו. אני חושב שההחלטה שלו הייתה יכולה להיות קלה יותר אם הוא לא היה מרגיש שלא מעריכים אותו לגמרי".
"היחסים בינינו התפתחו לאורך העשור האחרון, מאז שהוא הגיע לראשונה ללייקרס", סיכם הגארד, "למדתי להעריך את הסגנון שלו ואת דרך הטיפול שלו בדברים. הפכתי לאדם ולשחקן טוב יותר בגללו".
![]()
קרדיט לאתר Sport 5

ציטוט ההודעה