שוק השחקנים ייפתח ביום ו', העיתונאי הבכיר סטיבן איי. סמית מדווח וחוזה: "השילוב הזה יעבוד מצוין". פלאש מכחיש כי השלושה החליטו היכן ישחקו: "אי אפשר לדעת מה יקרה". שלושת השחקנים נפגשו.
![]()
דוויין ווייד, לברון ג'יימס וכריס בוש בקבוצה אחת. באותה חמישייה. נשמע מפחיד, נשמע גלקטיקוס, לא? 3 ימים לפני הפיכת שלושת הכוכבים לשחקנים חופשיים טוען העיתונאי המקושר סטיבן איי. סמית כי כוכבי קליבלנד וטורונטו כבר החליטו לחבור לפלאש בהיט.
לטענת סמית מדובר בדיווח מצד מספר מקורות המקורבים לשחקנים. דיווחים אלו עולים בקנה מידה עם פרסומים על רצונו של בוש להגיע למיאמי, אך סותרים את אינפורמציות קודמות שטענו כי לברון ובוש מעדיפים לחבור דווקא לדריק רוז וג'ואקים נואה בשיקגו.
"אין לי ספק שהשילוב בין ווייד ללברון יעבוד היטב", אמר סמית, "אני חושב שסיכויים גבוהים ששלושתם ישחקו במיאמי יחד בעונה הבאה, אם כי לגבי לברון אני לא בטוח ב-100 אחוזים. לא הייתי אומר שזו עסקה סגורה עד שלברון יחתום".
רשת ESPN דיווחה היום כי בוש, לברון ופלאש נפגשו בסוף השבוע במיאמי ודנו באפשרות שישחקו בעונה הבאה יחדיו. כמו כן לא פסל לברון בשיחות עם מקורביו את האפשרות שישחק תחת המאמן הצעיר של הקבוצה, אריק ספולסטרה.
ווייד עצמו הכחיש הלילה כי התקבלה החלטה בליבו או מצד לברון ובוש היכן לחתום: "לא חקקתי כלום באבן. זה מצחיק ששומעים שמועות, במיוחד כשהן עליך. איש מאיתנו לא יודע מה יתרחש. לא לברון, לא כריס ולא אני. איש מאיתנו אינו יודע מה יקרה. אני אוהב את מיאמי וכולם יודעים זאת. עבדנו קשה כדי לשים את עצמנו בסיטואציה הזאת, אבל כשחקן חופשי אתה בוחן כל אפשרות".
קרדיט לאתר Sport 5

ציטוט ההודעה