ריצ'ארד הנדריקס, פאוור פורוורד בן 23 (2.06 מ') ששיחק בעונה החולפת בגראנדה, על סף סיכום במכבי ת"א. הנדריקס, בוגר מכללת אלבאמה שנבחר בסיבוב ה-2 בדראפט ה-NBA ב-2008 על ידי גולדן סטייט (מקום 19), סגר את רוב תנאיו ואם לא יקרה דבר יוצא דופן, נראה אותו בעונה הבאה בהיכל נוקיה.
הנדריקס, כאמור, שיחק בין השנים 2005-2008 במכללת אלבמה, במדיה רשם ממוצעים של 14 נקודות, 9 ריבואנדים ו-1.6 חסימות למשחק. בעונתו האחרונה עמדו הממוצעים שלו על 17.8 נק', 10.1 ריב' ו-2 חס', מה שהוביל לבחירתו בסיבוב השני של דראפט ה-NBA על ידי גולדן סטייט.
במדי הווריירס לא הספק הנדריקס לרשום אפילו הופעה אחת בליגה הטובה בעולם לפני ששוחרר בדצמבר 2008. מגולדן סטייט הוא עבר לדקוטה וויזארדס מה-NBDL, אותה הוביל ברשימת הריבאונדרים (שני בליגה בסיום העונה). התחנה הבאה שלו היתה גראנדה הספרדית, בה שיחק בעונה החולפת.
קרדיט לספורט 5
![]()



ציטוט ההודעה





