נתקל לי השכל היום במשהו מוזר באינטרנט אני משתמש בכל מיני אתרים כמו יוטוב פייסבוק שירותי דואר ופורומים כשאני חושב על זה הפרטיות שלנו נפגעת ואין לי דרך טובה להתמודד עם זה... ניסיתי לפתוח כמה חשבונות דואר בשביל להפריד את המשתמשים שלי אחד מהשני אבל הבנתי שזה חסר טעם
כיום בשביל לפתוח משתמש ביוטוב צריך לפתוח משתמש גוגל שהוא דורש בעצם את מספר הסלולרי שלך בשביל לקבל סמס ולאשר כי אתה לא 'רובוט' מכאן יש להם אותי במאגר
עכשיו גם הפייסבוק מאפשר הרשמה ליוטוב אבל אפילו שהם לא דורשים את מספר הסלולרי יש מקרים בהם מספר הסלולרי מחובר לפייסבוק וגם אם לא יש להם את השם הפרטי ושם המשפחה שלך
מן הסתם שחשבון המייל שלי מחובר ליוטוב\גוגל\פייסבוק
כלומר כל מקום בין אם זה פורום ובין אם זה צ'אט שאני ארשם עם המייל שלי איכשהו בסופו של דבר ישלח לי הודעה בפייסבוק או יגיע אליי דרך איזשהו ספאם ואני אצטרך לפתוח מייל חדש למרות כל התוכנות והטכנולוגיה נגד דואר זבל
גם ככה כתובת המייל שלי היא גם המסנג'ר שלי לא מספיק כל הבלגאן גם סתם אנשים מוסיפים אותי, מוירוסים ועד לסוטים מרחבי העולם
אני אשמח לשמוע על דרך חדשה להתחבר ליוטוב או לגוגל או לכל ענק אינטרנט היום בלי לשעבד את הפרטיות שלי מישהו מכיר דרך?
עכשיו גם שמתי לב שבאשכול הזה אפשר לעשות לייק לאשכול הזה חחחחחח איזה הזוי

ציטוט ההודעה

פתחתי לפני 4 חודשים!